Bouwpakket op maat

Bouwpakket op maat

Heeft u altijd al zelf een meubel willen bouwen? Dat is nu mogelijk. TJ Interieurs levert een bouwpakket op maat. U bent al tijden op zoek naar een tafel in een speciaal formaat. Of u heeft een mooie boekenkast ontworpen. U bent creatief en best handig. Maar een eigen meubel helemaal zelf maken gaat net iets te ver. TJ Interieurs kan u hierbij helpen door een bouwpakket op maat te leveren. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw eigen meubel te ontwerpen en bouwen. En u bespaart ook op de kosten als u uw meubel zelf in elkaar zet.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn verschillende mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld zelf al een ontwerptekening gemaakt van uw meubel. Hierbij staan alle maten vermeld. Aan de hand van deze tekening gaat een vakbekwame meubelmaker van TJ Interieurs aan de slag. Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats met de meest geavanceerde machines waar we alle meubels op maat maken. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen op de millimeter precies gemaakt worden en stellen zo een bouwpakket op maat samen. U kunt dan thuis uw eigen meubel eenvoudig in elkaar zetten. Wij leveren er altijd een duidelijke handleiding bij die u stap voor stap kunt volgen. U kunt bij ons ook kiezen uit een standaard bouwpakket op maat. Van een aantal meubels hebben we standaard bouwpakketten. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op. Een andere optie is dat u ook het ontwerp van uw meubel overlaat aan TJ Interieurs. Wij laten ons leiden door uw wensen.

Materiaalkeuze

Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende soorten materialen. Kiest u voor een massief soort hout, bijvoorbeeld voor een tafel? Of gaat u voor mdf voor een boekenkast? Daarin bent u helemaal vrij. En mocht u tijdens het monteren er toch niet helemaal uitkomen, neem dan gerust contact op met TJ Interieurs. Wij helpen u graag verder of geven u handige tips. Als u op zoek bent naar een bouwpakket op maat, neem dan contact op met TJ Interieurs.

Ophalen of bezorgen

Als het bouwpakket op maat af is, kunt u het bij ons ophalen. Wij kunnen het tegen meerprijs ook bij u thuisbezorgen. Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Wij beantwoorden graag uw vragen als u op zoek bent naar een bouwpakket op maat. U bent bij ons aan het juiste adres om uw dromen waar te maken.