Inloopkast op maat Bergen op Zoom

Inloopkast op maat Bergen op Zoom


Wie droomt er nu niet van een inloopkast op maat? In Bergen op Zoom kan TJ Interieurs uw droom laten uitkomen. Een inloopkast is al jaren erg populair en een gewilde kast als u een kamer over heeft. Want wie wil dat nu niet, al uw kleding, schoenen en andere spullen handig bij elkaar opgeborgen. Als u voor TJ Interieurs kiest, krijgt u een inloopkast op maat die perfect aansluit bij uw wensen. Ervaar het luxe gevoel van een eigen op maat gemaakte inloopkast.

Keuzes maken


Bij het samenstellen van een inloopkast moet met veel dingen rekening gehouden worden. Er zijn talloze mogelijkheden en opties. TJ Interieurs helpt u graag de perfecte inloopkast te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een afwisseling van hang- en leggedeelten. Praktische laden en schoenenrekken maken de kast compleet. U kunt uw kast verfraaien met veel accessoires zoals een spiegel of stropdassenrek. Denk ook na over de afwerking. Wat voor plinten en achterwand kiest u? En welke kleur past bij uw interieur? Ook hierbij denken we graag met u mee. Zoekt u een inloopkast op maat? Kies dan in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren en omgeving voor TJ Interieurs.

Ontwerp en plaatsing

Als u eenmaal de juiste keuzes gemaakt hebt, gaan we over tot ontwerp. We maken voor een inloopkast op maat bij u thuis in Bergen op Zoom een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden van uw inloopkast. Daarbij houden we natuurlijk rekening met uw wensen en budget. U krijgt van ons dan ook een helder kostenoverzicht. Als het ontwerp klaar is en door u is goedgekeurd, gaan we over tot plaatsing van de kast. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wat doen we nog meer?

TJ Interieurs is niet alleen specialist in het plaatsen van een inloopkast op maat in Bergen op Zoom. We kunnen nog veel meer voor u betekenen. Bijvoorbeeld als u een handgemaakte en unieke keuken wilt of een bergmeubel of tafel in uw woonkamer. Wij zijn een jong en creatief bedrijf dat interieurs ontwerpt en maakt. Vakmanschap, maatwerk en enthousiasme zijn onze kenmerken.

Wilt u meer informatie over een inloopkast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een inlooplast op maat in de regio in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.