Inloopkast op maat Den Bosch

Inloopkast op maat Den Bosch


Een inloopkast op maat in de regio Den Bosch is nu voor iedereen haalbaar en betaalbaar. TJ Interieurs helpt u om uw ideale inloopkast samen te stellen en te maken. En dat allemaal tegen een scherp tarief. Onze ervaren meubelmakers plaatsen en ontwerpen de inloopkast zelf. U heeft dus altijd iets unieks in huis. Bent u op zoek naar een inloopkast op maat? In Den Bosch, Vught, Oss, Veghel en omgeving moet u dan bij TJ Interieurs zijn.

Eindeloos veel mogelijkheden


Misschien ziet u het zo voor zich, uw ideale inloopkast. Waar al uw kleding en schoenen netjes opgeruimd zijn. Toch moet u met verschillende dingen rekening houden. Twee belangrijke zaken zijn ruimte en het budget. TJ Interieurs kan u met beide zaken helpen. Een inloopkast hoeft niet enorm te zijn maar er moet wel genoeg ruimte zijn om alles kwijt te kunnen. Onze ervaren medewerkers kijken graag met u mee naar wat er mogelijk is in de ruimte die u op het oog heeft. Een tweede punt is budget. Ook daar houden we uiteraard rekening mee. Over het algemeen is een hanggedeelte goedkoper dan legplanken want er is minder materiaal nodig. Ook veel lades maken een inloopkast duurder. Wij kunnen u het juiste advies geven over de ideale inloopkast op maat als u in Den Bosch en omgeving woont.

Juiste materialen

Als de indeling van uw inloopkast bekend is, gaan we nadenken over de materialen. Bedenk eerst goed wat voor uitstraling uw inloopkast moet krijgen. Gaat u voor strak en modern of houdt u meer van een klassieke uitstraling? Wilt u de kledingrekken in het zicht of juist weggewerkt achter een schuifdeur? Kiest u voor een mooie variant van hout met een klassieke uitstraling of juist voor een mooie hoogglans deur? Er is ontzettend veel mogelijk. Ook hierbij kan TJ Interieurs u adviseren.

Ontwerp en plaatsing

Als er geen knopen meer hoeven doorgehakt te worden, kan TJ Interieurs beginnen met het ontwerp van de kast. Voordat we aan de inloopkast op maat beginnen, kijken we in Den Bosch bij u thuis hoe de kast het best geplaatst kan worden. Wij geven u vooraf ook een helder en overzichtelijk kostenoverzicht. Als het ontwerp klaar is en door u is goedgekeurd, gaan we over tot plaatsing van de kast.

Wilt u meer informatie over een inloopkast en wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor een inlooplast op maat in de regio Den Bosch, Vught, Oss, Veghel en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.