Inloopkast op maat Breda

Inloopkast op maat Breda


Ook voor u binnen handbereik. Een inloopkast op maat. In Breda kan TJ Interieurs uw droom laten uitkomen. Een inlooplast is namelijk niet alleen weggelegd voor popsterren. Ook voor u is het haalbaar. Berg al uw kleding, schoenen en andere spullen handig bij elkaar op in een strakke inloopkast. En als u voor TJ Interieurs kiest, krijgt u een inloopkast op maat die perfect aansluit bij uw wensen. Ervaar het luxe gevoel van een eigen op maat gemaakte inloopkast. Wilt u meer informatie over een inloopkast op maat in Breda, Etten-Leur, Oosterhout of Teteringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keuzes maken


Heeft u een ruimte vrij voor een inloopkast? Dan kunt u gaan nadenken over wat u precies wilt. Bij het samenstellen van een inloopkast moet namelijk met veel dingen rekening gehouden worden. TJ Interieurs denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Gaat u voor een afwisseling van hang- en leggedeelten? En wilt u daarnaast praktische laden en schoenenrekken? Het is allemaal mogelijk. En wat voor materiaal wilt u gebruiken en in welke kleur? TJ Interieurs helpt u bij lastige keuzes en geeft deskundig advies. Voor een inloopkast op maat moet u in Breda dan ook bij TJ Interieurs zijn.

Ontwerp en plaatsing

Bent u klaar met kiezen? Dan kunnen de deskundige medewerkers van TJ Interieurs beginnen met het ontwerp. We maken voor u een inloopkast op maat bij u thuis in Breda een afspraak op een moment dat het u schikt. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en budget. U krijgt van ons dan ook een helder kostenoverzicht zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als het ontwerp klaar is en door u is goedgekeurd, gaan we over tot plaatsing van de kast.

Wat doen we nog meer?

TJ Interieurs is niet alleen specialist in het plaatsen van een inloopkast. We hebben nog veel meer specialiteiten. Wij maken ook keukens en andere bergmeubelen op maat. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een tafel of tv-meubel. Vakmanschap, maatwerk en enthousiasme zijn onze kenmerken. Bij ons vindt u ouderwets ambachtswerk gecombineerd met de nieuwste machines. En dat levert altijd een mooi en uniek product op.

Wilt u meer informatie over een inloopkast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor een inlooplast op maat in de regio in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.