Inloopkast op maat Eindhoven

Inloopkast op maat Eindhoven


Welke man of vrouw droomt er nu niet van een inloopkast op maat? In Eindhoven kan TJ Interieurs uw droom verwezenlijken met een inloopkast die helemaal aan uw wensen voldoet. Een inlooplast is al jaren erg populair en tegenwoordig ook betaalbaar voor iedereen. Want wie wil dat nu niet, al uw kleding, schoenen en andere spullen overzichtelijk en handig bij elkaar opgeborgen. Als u voor TJ Interieurs kiest, krijgt u een inloopkast op maat die perfect aansluit bij uw wensen. Ervaar straks zelf het luxe gevoel van een eigen op maat gemaakte inloopkast.

Keuzes maken


Bij het samenstellen van een inloopkast moet met veel dingen rekening gehouden worden. Bijvoorbeeld met de ruimte en het budget. TJ Interieurs geeft u graag advies. Ga bijvoorbeeld voor een afwisseling van hang- en leggedeelten. Praktische brede laden en schoenenrekken maken de kast compleet. U kunt uw kast natuurlijk ook verfraaien met veel accessoires zoals een spiegel of stropdassenrek. We kunnen zelfs een strijkgedeelte voor u maken. Denk ook alvast na over de afwerking. Wat voor plinten en achterwand kiest u? En welke kleur past het beste bij uw interieur? Onze ervaren medewerkers kunnen u ook hierin adviseren. Zoekt u een inloopkast op maat? Kies dan in Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving voor TJ Interieurs.

Ontwerp en plaatsing

Heeft u de juiste keuzes gemaakt? Dan gaan we beginnen met het ontwerp. We maken voor een inloopkast op maat bij u thuis in Eindhoven een afspraak. Natuurlijk op een moment dat het u goed uitkomt. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden van uw inloopkast. Hoe groot is de ruimte? Wat wilt u precies? U krijgt van ons dan ook een helder kostenoverzicht. Als het ontwerp klaar is en door u is goedgekeurd, gaan we over tot plaatsing van de kast. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wat doen we nog meer?

TJ Interieurs is niet alleen specialist in op het gebied van inloopkasten. We kunnen nog veel meer voor u betekenen. Bijvoorbeeld als u een handgemaakte en unieke keuken zoekt of een bergmeubel of tafel voor in uw woonkamer. TJ Interieurs is een jong en dynamisch bedrijf dat op creatieve wijze interieurs ontwerpt en maakt. Vakmanschap, maatwerk en enthousiasme zijn onze kenmerken.

Wilt u meer informatie over een inloopkast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een inlooplast op maat in de regio Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.