Inloopkast op maat Gorinchem

Inloopkast op maat Gorinchem


Zoekt een professioneel bedrijf dat een inloopkast op maat in Gorinchem voor u kan maken? TJ Interieurs helpt u graag met het verwezenlijken van uw droom. Want een inloopkast is tegenwoordig voor iedereen binnen handbereik. Deze kast is immens populair en veel mensen die ruimte over hebben kiezen dan ook voor een inloopkast. U kunt al uw spullen overzichtelijk opbergen. Wilt u ook een inloopkast op maat? In Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk en omgeving is TJ Interieurs de aangewezen specialist. Als u voor ons bedrijf kiest, krijgt u een inloopkast op maat die perfect aansluit bij uw wensen. Ervaar de luxe van een eigen op maat gemaakte inloopkast.

Samenstellen


Bij het samenstellen van een inloopkast moet u aan veel dingen denken. Wat wilt u precies? En is de ruimte wel geschikt? TJ Interieurs denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Een inloopkast moet vooral praktisch zijn. Heeft u liever veel legplanken of brede lades? Of hangt u uw kleding liever op? En wilt u ook schoenenrekken? Het kan allemaal. Hoe leuk is het om daar over na te denken? En heeft u al een besluit genomen over wat voor soort materiaal u wilt gebruiken? En welke kleur? Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. TJ Interieurs helpt u bij lastige keuzes en geeft deskundig advies. Voor een luxe inloopkast op maat moet u in Gorinchem bij ons zijn.

Ontwerp en plaatsing

Als er belangrijke knopen zijn doorgehakt, kunnen we beginnen met het ontwerp van de kast. Maar voordat we daarmee beginnen, maken we graag een afspraak bij u thuis. Zodat we kunnen zien hoe de inloopkast op maat bij u thuis in Gorinchem het beste geplaatst kan worden. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en budget. U ontvangt van ons een helder kostenoverzicht. Als het ontwerp klaar is en door u is goedgekeurd, gaan we over tot plaatsing van de kast.

Wat doen we nog meer?

TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf, gespecialiseerd in interieurbouw. Wij maken namelijk ook keukens en andere meubelen op maat. Vakmanschap, maatwerk en enthousiasme zijn onze kenmerken. Wij hebben ouderwets ambachtswerk nog hoog in het vaandel staan. Maar dan wel gecombineerd met de nieuwste technieken. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren.

Wilt u meer informatie over een inloopkast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw plannen te praten. Voor een inlooplast op maat in de regio Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.