Inloopkast op maat Roosendaal

Inloopkast op maat Roosendaal


Denkt u na over een inloopkast op maat in Roosendaal? De specialisten van TJ Interieurs denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij kunnen u helpen om uw ideale inloopkast samen te stellen. Voor veel mensen waren inloopkasten nog niet zo lang geleden te duur. Maar tegenwoordig is een inloopkast voor iedereen haalbaar. Mits u natuurlijk voldoende ruimte heeft. TJ Interieurs komt graag bij u langs om te kijken wat er bij u mogelijk is op het gebied van een inloopkast op maat. In Roosendaal, maar ook in Oudenbosch, Rucphen, Zundert en omgeving kunnen we u helpen.

Vakspecialist


Een inloopkast op maat moet voldoen aan al uw wensen. U maakt er immers veel gebruik van. Het is dan ook belangrijk dat u een ervaren vakman inschakelt om deze kast te maken. TJ Interieurs heeft veel ervaring en komt altijd met creatieve en handige oplossingen. Wij kunnen daarom veel voor u betekenen. Door onze ervaring weten we precies hoe we klanten goed kunnen adviseren. Onze doelstelling is dan ook dat de klant honderd procent tevreden is. Voor een inloopkast op maat in Roosendaal moet u dan ook bij TJ Interieurs zijn.

De ideale kast

Elk huis is anders en heeft een eigen sfeer. TJ Interieurs houdt van een uitdaging en wij willen daarom een inloopkast maken die precies bij uw interieur past. Zoekt u iets dat u niet kunt vinden? Dat is bij ons verleden tijd. Wij kunnen al uw wensen uit laten komen. Wij denken met u mee over materiaalgebruik, kleuren, opstelling en maatvoering. Daarnaast zijn wij niet gebonden aan maten en kunnen zo alles voor u maken. Ook in lastige ruimtes met een schuin dak of ongebruikte hoeken. En dat altijd tegen een scherpe prijs. Twijfel dus niet als u een inloopkast op maat wilt in Roosendaal, wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u.

Wat doen we nog meer?

TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf, met als specialisatie interieurbouw. Wij maken naast inloopkasten op maat in Roosendaal, ook keukens en andere meubelen op maat. De wens van de klant staat altijd centraal. Vakmanschap, enthousiasme en maatwerk zijn onze belangrijkste kenmerken. Wij hebben ouderwets ambachtswerk hoog in het vaandel staan. Maar dan wel gecombineerd met de nieuwste technieken.

Wilt u meer informatie over een inloopkast en wat we voor u kunnen betekenen?

 Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw plannen te praten. Voor een inlooplast op maat in de regio Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen, Zundert en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.