Inloopkast op maat Waalwijk

Inloopkast op maat Waalwijk


Een inloopkast op maat in Waalwijk is ook voor u binnen handbereik. TJ Interieurs laat namelijk uw droom uitkomen. Misschien dacht u dat een inloopkast alleen maar voor popsterren was. Maar ook u kunt uw wens in vervulling laten gaan met een inloopkast op maat. In Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen en omgeving schakelt u dan TJ Interieurs in. Als u voor ons kiest, krijgt u een inloopkast op maat die perfect aansluit bij uw wensen. Ervaar de luxe van een eigen op maat gemaakte inloopkast. En berg al uw spullen overzichtelijk bij elkaar op.

Waar kiest u voor


Bij het samenstellen van een inloopkast moet met veel dingen rekening gehouden worden. Niet alleen de ruimte is belangrijk maar ook wat u precies wilt. Heeft u daar al goed over nagedacht? TJ Interieurs denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Wilt u een afwisseling van hang- en leggedeelten? En wilt u ook laden en schoenenrekken? Het kan allemaal. U kunt uw kast ook verfraaien met veel accessoires zoals een spiegel of stropdassenrek. En heeft u al nagedacht over wat voor soort materiaal u wilt gebruiken? En welke kleur? Ook hier zijn de mogelijkheden weer eindeloos. TJ Interieurs helpt u bij lastige keuzes en geeft deskundig advies. Voor een luxe inloopkast op maat moet u in Waalwijk bij TJ Interieurs zijn.

Ontwerp en plaatsing

Als u alles uitgekozen heeft, kunnen de deskundige medewerkers van TJ Interieurs beginnen met het ontwerp. Voordat we beginnen met het ontwerpen van een inloopkast op maat, maken we bij u in Waalwijk een afspraak om langs te komen. We bekijken de ruimte en bespreken de mogelijkheden met u. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en budget. Wij houden van duidelijkheid. U ontvangt van ons een helder kostenoverzicht. Als het ontwerp klaar is en door u is goedgekeurd, gaan we over tot plaatsing van de kast. U heeft dan eindelijk een inloopkast waar u al zo lang van droomde.

Wat doen we nog meer?

TJ Interieurs doet nog veel meer naast het ontwerpen en plaatsen van inloopkasten. Wij maken ook keukens en andere bergmeubelen op maat. Vakmanschap, maatwerk en enthousiasme zijn onze belangrijkste kenmerken. Bij ons vindt u nog ouderwets ambachtswerk. Maar wel gecombineerd met de nieuwste technieken. En dat levert altijd een mooi en uniek product op.

Wilt u meer informatie over een inloopkast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een inlooplast op maat in de regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.