Kasten op maat Bergen op Zoom

Kasten op maat Bergen op Zoom


Zoekt u kasten op maat? In Bergen op Zoom komt TJ Interieurs altijd met praktische oplossingen. Boekenkasten in allerlei soorten en maten. Of zoekt u toch meer ruimte voor uw televisie? Maar ook kledingkasten van muur tot muur of een inloopkast. TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf met als specialiteit het maken van kasten op maat. Of u nu in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw of Halsteren woont, wij komen graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden.

Het kan wel


Kasten zijn er in allerlei soorten en maten. Met deuren, laden, kleppen of schuifdeuren. Hoogglans of mat gelakt. Van een mooie houtsoort of van fineer. Voor ieder interieur heeft TJ Interieurs een passende oplossing. Soms heeft u iets in uw hoofd dat u nergens kunt vinden. U denkt misschien dat het niet bestaat of niet haalbaar is. Maar dan heeft u nog geen kennis gemaakt met TJ Interieurs. Wij houden namelijk wel van een uitdaging. Dat kunt u ook zien aan de eerdere projecten die we al gemaakt hebben. Bij het ontwerp houden we rekening met al uw wensen en eisen en komen zo tot uw ideale droomkast. Voor kasten op maat in Bergen op Zoom kunt u het beste contact met ons opnemen.

Functioneel

Wij werken niet voor de klant maar samen met de klant. We denken graag samen met u over de indeling, breedte, hoogte en het uiterlijk van de kast. Wilt u open elementen in uw kast, of vakken met een klep of deur, een of meerdere lades. Alles kan gemaakt worden. Want een kast moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn. Houd dus rekening met genoeg bergruimte. De specialisten van TJ Interieurs hebben veel ervaring en kunnen u daarom goed adviseren.

Duidelijkheid

TJ Interieurs houdt van duidelijkheid. U krijgt van ons dan ook altijd een helder kostenoverzicht en we houden altijd rekening met uw budget. Wij doen niets zonder overleg. Wij maken alleen kasten op maat in Bergen op Zoom en omgeving als de klant honderd procent tevreden is.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte en unieke kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ontwerp of plannen te praten. Voor kasten op maat in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.