Kasten op maat Best

Kasten op maat Best


Heeft u ook altijd bergruimte tekort? Kies dan voor een van de kasten op maat van TJ Interieurs. In Best, Oirschot, Boxtel, Sint-Oedenrode en omgeving staan we graag tot uw beschikking. Vaak blijven er in uw woning veel hoeken en wanden onbenut. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder uw trap of onder het schuine dak op zolder. Wij kunnen voor elke ruimte de passende kast maken. Altijd tot op de millimeter passend. TJ Interieurs is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in kasten op maat. In Best en omgeving hoeft u dus niet te twijfelen over met wie u in zee gaat. TJ Interieurs is de aangewezen specialist.

Voor iedere ruimte


TJ Interieurs ontwerpt, meet, levert en monteert kasten op maat voor iedere ruimte in huis. Dus ook onder de trap, langs een schuine wand of in een onmogelijke hoek. Door onze ervaring hebben we voor elk probleem wel een passende oplossing. Ook als er leidingen of ander obstakels in de weg zitten. Door slimme ontwerpen weten we altijd de ideale kast te maken. Wij zijn niet voor niets de specialist op het gebied van kasten op maat in Best en omgeving.

Samenwerken

Ons uitgangspunt is dat we niet voor maar met de klant werken. Dat houdt in dat we graag samen met u brainstormen over de ideale indeling van de kast. Welke breedte, hoogte en diepte moet uw kast krijgen? En hoe past uw kast perfect in het interieur? Wilt u open elementen in uw kast, of vakken met een klep of deur, een of meerdere lades? De mogelijkheden zijn divers en alles kan gemaakt worden naar uw wens. Een kast moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn. Houd dus rekening met genoeg bergruimte. Ook hierin kunnen we u goed adviseren.

Duidelijkheid

Wij houden van duidelijkheid. U krijgt van ons dan ook altijd een overzichtelijke offerte en we houden altijd rekening met uw budget. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wij maken alleen kasten op maat in Best als de klant honderd procent tevreden is.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte en unieke kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ontwerp of plannen te praten. Voor kasten op maat in Best, Oirschot, Boxtel en Sint-Oedenrode moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.