Kasten op maat Den Bosch

Kasten op maat Den Bosch


Een woon- of slaapkamer zonder kast is bijna niet voor te stellen. Als u kasten op maat wilt in Den Bosch, Vught, Oss, Veghel en omgeving is TJ Interieurs de aangewezen specialist. Kasten zijn een belangrijk onderdeel van een interieur. Woningen zien er direct rommelig uit als er niet voldoende opbergruimte is. Een kast hoeft niet alleen praktisch te zijn maar is ook een echte toevoeging aan uw interieur. Het maakt sfeer in huis. Denk maar eens aan een mooie boekenkast, eventueel met laddertje, of een strakke linnenkast. TJ Interieurs kan elke gewenste kast voor u maken. Dat is het grote voordeel van een kast op maat.

Samenstellen kast


Bij TJ Interieurs kunt u uw eigen kasten op maat in Den Bosch laten maken. Natuurlijk denken wij graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Wij bieden altijd maatwerk tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben ouderwets ambachtswerk hoog in het vaandel staan. Voor kasten op maat in Den Bosch komen we graag bij u thuis om uw wensen te bespreken. We krijgen dan gelijk een goede indruk van uw woning. Vervolgens zijn een paar zaken erg belangrijk bij het samenstellen van uw kast. Denk hierbij aan de afmeting, type kastdeuren, stijl, indeling van de kast en eventuele accessoires. Ook hierbij geven we u graag deskundig advies.

Verschillende type kasten

Kasten zijn er in veel soorten en maten. Tegenwoordig hoeven ze niet meer zoveel ruimte in te nemen en kunnen ze bijna overal geplaatst worden. Ook op moeilijke plekken zoals onder een trap of een schuine wand. Of misschien droomt u wel van een luxe inloopkast? Bij TJ Interieurs is het allemaal mogelijk. Daarnaast is het uiterlijk van de kast erg belangrijk. Deze moet passen in uw interieur. Of u nu gaat voor een kast met schuifdeuren of een landelijke kast, het is allemaal mogelijk. We vertellen u graag over wat er allemaal kan met kasten op maat in Den Bosch.

Duidelijkheid

Houdt u van duidelijkheid? Wij ook. U krijgt daarom van ons altijd een overzichtelijk kostenoverzicht en we houden rekening met uw budget. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor hebben we in korte tijd een enthousiaste klantenkring kunnen opbouwen.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte en unieke kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ontwerp of plannen te praten. Voor kasten op maat in Den Bosch, Vught, Veghel, Oss en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.