Kasten op maat Eindhoven

Kasten op maat Eindhoven


Voor kasten op maat in de regio Eindhoven is TJ Interieurs het aangewezen bedrijf. Vindt u het altijd rommelig in huis en bent u toe aan meer kastruimte in uw woning? Wij helpen u graag. TJ Interieurs maakt kasten en andere meubels op maat die voldoen aan al uw wensen en eisen. Een kast op maat heeft veel voordelen. Ze zijn altijd van hoge kwaliteit, worden vakkundig ingebouwd en passen precies bij uw interieur. Daarnaast hanteert TJ Interieurs een scherpe prijs. Wij maken verschillende soorten kasten op maat. Of u nu in Eindhoven woont of in Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving, wij maken graag de ideale kast voor u.

Verschillende mogelijkheden


Kasten zijn er in verschillende soorten en maten. Er zijn meer opbergmogelijkheden dan u denkt. Bijvoorbeeld boekenkasten, halkasten, schuifdeurkasten, tv-meubels en linnenkasten. Wij maken ze allemaal zelf op maat volgens wens. Van een eenvoudige kast tot een inloopkast onder een schuin plafond. De vakmensen van TJ Interieurs zorgen er voor dat het tot op de millimeter past. Elke kast die wij maken is een combinatie van maatwerk, vakmanschap en creativiteit. Uiteraard werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. En omdat we samenwerken met verschillende partners houden we alles zelf in de hand. Van het ontwerp tot de montage. Voor kasten op maat in Helmond en omstreken bent u bij TJ Interieurs aan het juiste adres.

Vakwerk

Bij TJ Interieurs geven we graag advies over de verschillende mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. Wij werken dan ook niet voor maar samen met de klant. U wordt betrokken bij het hele proces zodat u de kast krijgt waar u van droomt. Wij leveren alleen vakwerk. Dat ziet u aan de perfecte afwerking, de stevige constructies en aan de lades en deuren die altijd zachtjes open en weer dicht gaan.

Scherp geprijsd

Een kast op maat zal wel erg duur zijn, wordt er vaak gedacht. TJ Interieurs hanteert scherpe prijzen en houdt altijd rekening met uw budget. Wij kunnen een kast maken voor elk budget. Als u interesse heeft in kasten op maat in Eindhoven en omgeving, neem dat gerust contact met ons op. Wij horen graag over uw plannen of eventueel ontwerp. Voor kasten op maat in Helmond, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven en omstreken moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.