Kasten op maat Gorinchem

Kasten op maat Gorinchem


Voor kasten op maat in de regio Gorinchem kan TJ Interieurs u het beste helpen. Bent u toe aan meer kastruimte in uw woning? Wij zijn u graag van dienst. TJ Interieurs maakt kasten en andere meubels geheel op maat die voldoen aan al uw wensen. Een kast op maat heeft namelijk veel voordelen. We zetten er graag een paar voor u op een rijtje. Hoge kwaliteit, vakkundige inbouw, precies passend bij uw interieur en smaak en ook nog eens tegen een scherp tarief. Waarom zou u uw droom niet laten uitkomen? Wij maken verschillende soorten kasten op maat. Of u nu in Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk of omgeving woont, wij helpen u graag bij het realiseren van de ideale kast.

Uw ideale kast


Er zijn zoveel kasten en zoveel mogelijkheden. Boekenkasten, halkasten, schuifdeurkasten, tv-meubels, wij maken ze allemaal zelf op maat volgens wens. Van een eenvoudige rechttoe rechtaan kast tot een inloopkast onder een schuin plafond. De vaklui van TJ Interieurs zorgen er altijd voor dat het tot op de millimeter past. Elke kast is een combinatie van maatwerk, vakmanschap en creativiteit. Uiteraard werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals allerlei verschillende soorten hout, mdf en plaatmateriaal. En omdat we samenwerken met verschillende partners houden we alles zelf in de hand. Van het ontwerp tot de montage. Voor kasten op maat in Gorinchem bent u bij TJ Interieurs aan het juiste adres.

Vakwerk

Misschien heeft u al een kast op het oog die precies in uw interieur past. Of misschien wilt u juist extra advies over de mogelijkheden. Bij TJ Interieurs kan het allemaal. Wij denken graag samen met u mee. Wij werken niet voor maar samen met de klant. We maken een ontwerp van de kast. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd gaan we aan de slag. Wij leveren alleen vakwerk. Dat ziet u aan de perfecte afwerking, de stevige constructies en aan de lades en deuren die zachtjes open en weer dicht gaan. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang plezier zult beleven aan uw kast op maat.

Scherp geprijsd

Veel mensen denken dat een kast op maat erg duur is. TJ Interieurs hanteert scherpe prijzen en houdt altijd rekening met uw budget. Wij kunnen een kast maken voor elk budget. Als u interesse heeft in kasten op maat in Gorinchem en omgeving, neem dat gerust contact met ons op. Wij horen graag over uw plannen of eventueel ontwerp. Voor kasten op maat in Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.