Kasten op maat Tilburg

Kasten op maat Tilburg


Kunt u zich een woon- of slaapkamer voorstellen zonder kast? Als u graag kasten op maat wilt in Tilburg, moet u bij TJ Interieurs zijn. Kasten zijn een essentieel onderdeel van een interieur. Woningen worden rommelig als er niet voldoende opbergruimte is. Een kast is dan ook een zeer praktisch meubelstuk maar kan ook een echte toevoeging zijn in uw interieur. Denk maar eens aan een mooie boekenkast of een strakke linnenkast. TJ Interieurs kan elke kast voor u maken. Want dat is een groot voordeel van een kast op maat, hij kan helemaal volgens wens gemaakt worden.

Samenstellen kast


Bij TJ Interieurs kunt u uw eigen kasten op maat in Tilburg laten samenstellen. Natuurlijk denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Wij bieden u honderd procent maatwerk tegen een zeer scherpe prijs. Voor kasten op maat in Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout en omgeving komen we bij u thuis om uw wensen te bespreken. We krijgen dan direct een goede indruk van uw woning. Vervolgens zijn een paar zaken belangrijk bij het samenstellen van uw kast. De afmeting, type kastdeuren, stijl, indeling van de kast en eventuele accessoires. Wij geven u uiteraard graag advies.

Verschillende type kasten

Kasten hebben veel mogelijkheden. Nog meer dan u denkt. Ze hoeven niet meer zoveel ruimte in te nemen en kunnen overal geplaatst worden. Ook onder bijvoorbeeld een trap of een schuine wand. Of wat te denken van een luxe inloopkast? Bij TJ Interieurs is het allemaal mogelijk. Wie bieden alleen echte maatwerk kasten aan. Daarnaast is uitstraling van de kast erg belangrijk. Deze moet passen bij uw smaak en in uw interieur. Of u nu gaat voor een kast met hoogglans schuifdeuren of een landelijke kast, het is allemaal mogelijk. We vertellen u graag over wat er allemaal kan met kasten op maat in Tilburg en omgeving.

Duidelijkheid

Bij TJ Interieurs maken we alleen duidelijke afspraken. U krijgt van ons dan ook altijd een overzichtelijke offerte en we houden rekening met uw budget. Dat zorgt ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.  Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daardoor hebben we in korte tijd een enthousiaste klantenkring kunnen opbouwen.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte en unieke kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ontwerp of plannen te praten. Voor kasten op maat in Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.