Kasten op maat Waalwijk

Kasten op maat Waalwijk


Bent u op zoek naar kasten op maat? In Waalwijk kunt u het beste contact opnemen met TJ Interieurs. Wij komen altijd met praktische oplossingen voor uw opbergproblemen. Kledingkasten in allerlei soorten en maten. Of zoekt u toch meer ruimte voor uw televisie? Of droomt u van een grote boekenkast met zo’n laddertje? Wij kunnen het voor u maken. TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf met als specialiteit het maken van kasten op maat. In Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen en omgeving hebben we inmiddels een enthousiaste klantenkring opgebouwd. Kiest u voor kwaliteit? Kies dan voor TJ Interieurs.

Het kan wel


Kasten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Met deuren, kleppen, laden of schuifdeuren. Robuust of hoogglans. Van een mooie stoere houtsoort of van fineer. Voor elke smaak heeft TJ Interieurs een passende oplossing. Heeft u een model in uw hoofd dat u nergens kunt vinden of wilt u iets speciaals? De vaklui van TJ Interieurs houden wel van een uitdaging. Wij maken het graag voor u. Dat kunt u ook zien aan de eerdere projecten die we al gemaakt hebben. Bij het ontwerp houden we rekening met uw wensen en eisen en komen zo tot uw ideale kast waar u al zolang van gedroomd heeft. Voor kasten op maat in Waalwijk moet u dan ook bij TJ Interieurs zijn.

Functioneel

Onze filosofie is dat we niet voor maar met de klant werken. Dat houdt in dat we graag samen met u nadenken over de ideale indeling van de kast. Welke breedte, hoogte en diepte? En hoe past uw kast perfect in het interieur? Wilt u open elementen in uw kast, of vakken met een klep of deur, een of meerdere lades. Alles kan gemaakt worden. Want een kast moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet bovenal functioneel zijn. Houd dus rekening met genoeg bergruimte. Wij kunnen u hierbij goed adviseren.

Duidelijkheid

Duidelijkheid vinden wij erg belangrijk. U krijgt van ons dan ook altijd een helder kostenoverzicht en we houden altijd rekening met uw budget. Wij doen niets zonder overleg zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij maken alleen kasten op maat in Waalwijk en omgeving als de klant honderd procent tevreden is.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte en unieke kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ontwerp of plannen te praten. Voor kasten op maat in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.