Keuken op maat Bergen op Zoom

Keuken op maat Bergen op Zoom


Het is een droom van veel mensen, een keuken op maat. In Bergen op Zoom laat TJ Interieurs uw droom uitkomen. Wij staan ook in Nispen, Wouw en Halsteren tot uw beschikking. TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf dat interieurs naar wens bouwt. Of u nu een keuken, badkamermeubel, kast of tafel zoekt, wij kunnen het allemaal voor u maken. Onze kenmerken zijn enthousiasme, vakmanschap en maatwerk. Deze kenmerken ziet u dan ook terug in de ontwerpen die we maken. Daarbij houden we natuurlijk altijd rekening met de wensen van de klant. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Samen aan de slag


Geïnteresseerd in een keuken op maat? In Bergen op Zoom maken we graag een afspraak aan huis. We krijgen dan direct een goede indruk van uw woning en stijl. Misschien heeft u al een idee voor een mooie keuken. Dan kunnen we dat idee samen uitwerken tot een ontwerp. Of misschien heeft u een probleem met een lastige ruimte. Een schuin dak, of schuin aflopende muren. TJ Interieurs ziet nooit problemen maar altijd oplossingen. Voor een keuken op maat in Bergen op Zoom moet u dan ook bij ons zijn. Daarnaast houden we van duidelijkheid. We houden ons aan de afspraak en u krijgt een helder kostenoverzicht.

Op maat

Een op maat gemaakte keuken heeft veel voordelen. U heeft altijd iets unieks in huis en u kunt uw eigen dromen laten uitkomen. Wij werken met verschillende materialen. En omdat we samenwerken met verschillende partners kunnen we altijd de ideale keuken voor u maken. Een ander groot voordeel van onze handgemaakte keukens is dat wij de afmetingen van kasten en lades kunnen afstemmen op uw keukenbehoeftes. Wilt u een grote bestekla? Geen probleem. Of liever geen kasten maar diepe lades zodat u uw pannen en borden makkelijk kan opbergen. Het is mogelijk. Een keuken wordt veel gebruikt en moet niet alleen mooi zijn maar zeker ook gebruiksvriendelijk. TJ Interieurs kan u daarbij helpen. Voor een keuken op maat in Bergen op Zoom moet u dan ook bij ons zijn.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. U bent bij ons aan het juiste adres om uw dromen waar te maken.