Keuken op maat Breda

Keuken op maat Breda


Droomt u ook van een keuken op maat? In Breda laat TJ Interieurs uw dromen uitkomen. Maar ook als u in Etten-Leur, Oosterhout of Teteringen woont, kunnen we u helpen met het realiseren van uw dromen. Maak dan ook kennis met TJ Interieurs, een jong, enthousiast en creatief bedrijf dat interieurs naar wens bouwt. Van keukens tot badkamermeubelen van kasten tot inloopkasten, wij kunnen het altijd voor u maken. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en maatwerk. Bij ons vindt u nog het ouderwetse ambachtswerk. Alles wordt zelf gemaakt in onze goed uitgeruste werkplaats. Onze ontwerpen zijn creatief en gebruiksvriendelijk. En natuurlijk staat de wens van de klant altijd voorop.

Oplossingen


Wilt u graag een keuken op maat? In Breda komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij spreken graag bij mensen thuis af omdat we dan direct een goede indruk krijgen van de woning en waar u van houdt. Misschien heeft u al een ontwerp of een idee voor een mooie handgemaakte keuken. Dan kunnen we dat idee samen uitwerken. Of misschien heeft u wel een probleem met de indeling. Een schuin dak, of muren die niet helemaal recht zijn. TJ Interieurs ziet geen problemen maar alleen oplossingen. Voor een keuken op maat in Breda bent u bij ons aan het goede adres. Daarnaast houden we van duidelijkheid. We houden ons aan de afspraak en u krijgt een helder kostenoverzicht zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Op maat

Een handgemaakte keuken heeft veel voordelen. U kunt uw droom laten uitkomen en heeft altijd iets unieks in huis. Een ander groot voordeel van onze op maat gemaakte keukens is dat wij de afmetingen van kasten en lades kunnen afstemmen op uw behoeftes. Heeft u behoefte aan veel opbergruimte? Wij maken extra kasten en lades voor u. Of wilt u liever alleen lades en geen kastjes. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Het is belangrijk dat uw keuken naast mooi ook gebruiksvriendelijk is. U gebruikt uw keuken immers dagelijks. TJ Interieurs denkt hierover graag met u mee. Voor een keuken op maat in Breda moet u dan ook bij ons zijn.

Bent u geïnteresseerd in hoe we u kunnen helpen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. U bent bij ons aan het juiste adres om uw dromen waar te maken.