Keuken op maat Eindhoven

Keuken op maat Eindhoven


Voor een keuken op maat in de regio Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij laten uw dromen uitkomen met een handgemaakte en unieke keuken. Want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een droomkeuken verdient. Of u nu voor modern en greeploos gaat of meer van een stoere massief houten keuken houdt. Wij kunnen u altijd verder helpen. Wie we zijn? TJ interieurs is een jong en enthousiast bedrijf waar vakmanschap, creativiteit en maatwerk voorop staan. U kunt niet alleen voor keukens bij ons terecht maar ook als u een op maat gemaakte inloopkast wenst, een unieke tafel in uw keuken zoekt of een eigentijds tv-meubel wilt. Wij helpen u graag om uw wensen te vervullen.

Werkwijze


Wij kijken altijd eerst naar de indeling van uw keuken en uw persoonlijke wensen voordat we aan de slag gaan met uw keuken op maat in Eindhoven. U krijgt van ons een deskundig advies dat optimaal aansluit bij uw smaak en wensen, de beschikbare ruimte en uw gezinssituatie. Wij vinden het daarom fijn om bij u thuis een afspraak te maken zodat we de ruimte alvast kunnen zien. Natuurlijk op een tijdstip dat u het beste uitkomt. En de beste ideeën ontstaan vaak aan de keukentafel. Daarnaast geven we u ook altijd een helder kostenoverzicht. Want we houden net als u van duidelijkheid.

Indeling

Gelukkig is niet een huis helemaal hetzelfde. Dat is ook een uitdaging om steeds weer een goed ontwerp te maken. Misschien vindt u het wel lastig om uw keuken juist in te delen. TJ Interieurs ziet geen problemen maar vindt alleen maar oplossingen. Samen kijken we naar de mogelijkheden van de ruimte en komen zo vaak tot verrassende mogelijkheden. Voor een keuken op maat in Eindhoven bent u bij ons aan het goede adres.

Voordelen

Een handgemaakte keuken is niet alleen een droom die uitkomt maar heeft ook veel voordelen. Het is namelijk mogelijk om de afmetingen van kasten en lades en het werkblad af te stemmen op uw persoonlijke keukenbehoeftes. Voor een optimaal gebruiksgemak. Wilt u veel extra opbergruimte en geen kastjes boven? Dat is mogelijk. Wilt u een greeploze keuken met van die handige lades? Ook dat is natuurlijk haalbaar. Het is belangrijk dat uw keuken naast mooi ook gebruiksvriendelijk is. TJ Interieurs denkt graag met u mee. Voor een keuken op maat in Eindhoven kunt u altijd bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte keuken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in de regio Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.