Keuken op maat Gorinchem

Keuken op maat Gorinchem


TJ Interieurs ontwerpt en maakt keukens op maat in woningen van Gorinchem tot Werkendam, Almkerk en Sleeuwijk. Of u nu van modern of klassiek houdt, wij maken altijd de juiste keuken voor u. Want wij vinden dat iedereen een droomkeuken verdient. Iedereen heeft een eigen smaak en interieur en daar hoort een mooie en persoonlijke keuken bij. TJ Interieurs kan deze handgemaakte keuken voor u maken. Wij zijn namelijk een jong en enthousiast bedrijf waar creativiteit en maatwerk voorop staan. Of u nu een handgemaakte keuken zoekt of een eigentijds tv-meubel of een op maat gemaakte kast, wij kunnen u helpen om uw dromen te realiseren.

Werkwijze en indeling


Voordat we aan de slag gaan met uw keuken op maat in Gorinchem, kijken we eerst naar uw wensen en de praktische invulling van uw keuken. U krijgt van ons een deskundig advies dat optimaal aansluit bij de beschikbare ruimte, uw smaak en interieur en uw gezinssituatie. Natuurlijk houden we daarbij rekening met uw wensen. Wij maken daarom graag een afspraak bij u aan huis op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Want vaak ontstaan de beste ideeën aan de keukentafel.

Niet een huis is hetzelfde. Een schuin dak, of muren die niet helemaal recht zijn, misschien worstelt u wel met de indeling van uw keuken. TJ Interieurs ziet geen problemen maar alleen oplossingen. Samen kijken we naar de mogelijkheden van de ruimte. Wij kunnen vaak ideeën aandragen waar u zelf nog niet aan gedacht heeft. Voor een keuken op maat in Gorinchem bent u bij ons aan het goede adres.

Voordelen

Een handgemaakte keuken heeft veel voordelen. Het is namelijk mogelijk om de afmetingen van kasten en lades afstemmen op uw persoonlijke behoeftes. Wilt u veel opbergruimte maar liever geen kastjes? Wij maken lades voor u. Wilt u een greeploze keuken? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Het is belangrijk dat uw keuken naast mooi ook gebruiksvriendelijk is. Uw keuken wordt immers meerdere keren per dag gebruikt. TJ Interieurs denkt graag met u mee. Voor een keuken op maat in Gorinchem kunt u altijd bij ons terecht.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte keuken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Gorinchem, Werkendam, Almkerk en Sleeuwijk moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.