Keuken op maat Roosendaal

Keuken op maat Roosendaal


Het is een droom van veel mensen, een unieke keuken op maat. In Roosendaal laat TJ Interieurs graag uw droom uitkomen. Wij staan ook in Oudenbosch, Rucphen, Zundert en omgeving voor u kaar om uw ideale keuken te ontwerpen en maken. TJ Interieurs is een jong en dynamisch bedrijf dat interieurs naar wens bouwt. Of u nu een handgemaakte keuken, badkamermeubel, inloopkast of unieke tafel zoekt, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Onze bedrijfskenmerken zijn enthousiasme, vakmanschap en maatwerk. Deze kenmerken ziet u dan ook terug in de ontwerpen die we maken in onze goed uitgeruste werkplaats.

Gebruiksvriendelijk


Met een op maat gemaakte keuken heeft u altijd iets unieks in huis dat precies bij uw smaak past. Maar wist u dat een handgemaakte keuken nog veel meer voordelen heeft. Wij kunnen namelijk rekening houden met uw keukenwensen. Geen standaardwerk zoals keukenkastjes boven en onder maar precies afgestemde kastjes en lades. Extra ruimte nodig voor pannen? Geen probleem. Een eigen bestekla? Ook dat is mogelijk. Profiteer optimaal van de mogelijkheden. TJ Interieurs laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is zodat u de keuken krijgt die u verdient. Want een keuken moet niet alleen mooi zijn maar ook gebruiksvriendelijk.

Samen aan de slag

Geïnteresseerd in een keuken op maat? In Roosendaal maken we graag een afspraak aan huis. We krijgen dan direct een goede indruk van de indeling van de keuken. Tegelijkertijd zien we wat uw smaak is. We gaan aan de keukentafel zitten om te praten over uw plannen. Misschien heeft u al een idee voor een mooie keuken. Dan kunnen we dat idee samen uitwerken tot een ontwerp. Of misschien heeft u een probleem met de indeling. Twijfelt u over een U-vorm of een rechte keuken. Of vreest u dat er geen bovenkastjes passen bij een schuine muur? TJ Interieurs ziet nooit problemen maar altijd oplossingen. Voor een keuken op maat in Roosendaal moet u dan ook bij ons zijn. Daarnaast houden we van duidelijkheid. We houden ons aan de afspraak en u krijgt een helder kostenoverzicht.

Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen, Zundert en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. U bent bij ons aan het juiste adres om uw dromen waar te maken.