Keuken op maat Waalwijk

Keuken op maat Waalwijk


Wie wil er nu geen keuken op maat? In Waalwijk kan TJ Interieurs u verder helpen. Maar ook als u in Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving woont, komen we graag bij u langs om over de mogelijkheden te praten. TJ Interieurs is een jong, enthousiast en creatief bedrijf uit Kaatsheuvel dat onder andere keukens op maat bouwt. Maar ook als u een handgemaakte tafel, inloopkast of tv-meubel nodig heeft, kunt u bij ons terecht. Door onze creatieve ontwerpen kunnen we elke droom uit laten komen. Ons bedrijf wordt gekenmerkt door vakmanschap, maatwerk en bovenal enthousiasme. Het ouderwetse ambachtswerk vindt u bij ons weer terug. Wij maken namelijk alles zelf en daarvoor hebben we moderne apparatuur tot onze beschikking. Onze ontwerpen zijn creatief en gebruiksvriendelijk. En natuurlijk vinden we de wensen van de klant het allerbelangrijkst.

Geen problemen maar oplossingen


Wilt u meer weten over een keuken op maat? In Waalwijk komen we graag bij u thuis langs. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij spreken graag bij mensen thuis af omdat we dan direct een goede indruk krijgen van de woning en de keuken. En we kunnen direct maten opnemen. Misschien heeft u al een ontwerp of een idee voor een handgemaakte keuken. Of worstelt u met de indeling. Niet een huis is namelijk hetzelfde. Een schuin dak, of muren die niet helemaal recht zijn, dat kan lastig zijn bij het plaatsen van een keuken. TJ Interieurs ziet geen problemen maar alleen oplossingen. Voor een keuken op maat in Waalwijk bent u bij ons aan het goede adres.

Op maat

Een handgemaakte keuken is niet alleen uniek maar heeft ook veel voordelen. Bij een op maat gemaakte keuken kunnen we de afmetingen van kasten en lades afstemmen op uw behoeftes. Wilt u veel opbergruimte? Wij maken extra kasten en lades voor u. Zowel boven als onder. Of wilt u liever alleen lades en geen diepe kastjes waar u slecht bij kunt? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Het is belangrijk dat uw keuken naast mooi ook gebruiksvriendelijk is. Uw keuken wordt immers meerdere keren per dag gebruikt. TJ Interieurs denkt hierover graag met u mee. Voor een keuken op maat in Waalwijk zijn wij het vertrouwde adres.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.