Keuken op maat

Keuken op maat


Een keuken op maat is een droom voor veel mensen. En deze droom kan nu werkelijkheid worden. TJ Interieurs ontwerpt exclusieve keukens die naadloos aansluiten bij uw levensstijl en interieur. Wij combineren kwaliteit, bijzondere materialen en originaliteit om zo uw droomkeuken te ontwerpen en te maken. Daarbij staat gebruiksgemak altijd voorop. Want uw keuken moet passen in uw leven. Daarom houden we altijd rekening met de wensen van de klant.

Belangrijke plek

De keuken is een belangrijke plek in huis en een keuken op maat zorgt ervoor dat u nog aangenamer kunt werken. U bent immers dagelijks in de keuken te vinden. TJ Interieurs zorgt ervoor dat uw keuken volledig wordt afgestemd op uw wensen. Wilt u een groot werkblad, een brede bestekla of een aanrechtblad op een speciale hoogte? Alles is mogelijk. Samen met u gaan we aan de slag om een keuken op maat te ontwerpen die helemaal aan uw eisen voldoet. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Werkwijze


Bent u geïnteresseerd? Dan maken we een afspraak om over uw plannen te praten. We komen graag bij u thuis langs omdat we dan direct een goede indruk krijgen van uw woning. Samen kijken we naar uw idee of plan. Of misschien heeft u wel vragen over de indeling van de keuken. Niet een huis is namelijk hetzelfde. TJ Interieurs heeft veel ervaring en heeft voor elk probleem een passende oplossing. Als we alles op een rijtje hebben, gaan we een ontwerp voor u maken. Natuurlijk wordt u tussentijds constant op de hoogte gehouden. Ook de plaatsing van de keuken houden we in eigen hand. Zo weet u zeker dat u kwaliteit geboden krijgt. Voor een keuken op maat moet u dan ook bij TJ Interieurs zijn.

Over ons

TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf dat interieurs naar wens bouwt. Of u nu een keuken, badkamermeubel, kast of tafel zoekt, wij kunnen het allemaal voor u maken. Onze kenmerken zijn enthousiasme, vakmanschap en maatwerk. Deze kenmerken ziet u dan ook terug in de ontwerpen die we maken. Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat moet u bij TJ Interieurs zijn. U bent bij ons aan het juiste adres om uw dromen waar te maken.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.