Kledingkast op maat Bergen op Zoom

Kledingkast op maat Bergen op Zoom


Wilt u een kledingkast op maat laten maken in Bergen op Zoom en bent u op zoek naar een echte vakman? Kies dan voor TJ Interieurs. Dit jonge en enthousiaste bedrijf maakt een kast geheel volgens uw wensen. Maatwerk tot in detail, u krijgt een kast waar u veel plezier aan zult beleven. In deze kast kunt u niet alleen al uw kleding kwijt, hij past ook nog eens prima in uw interieur. Een schuine wand of een ongebruikte hoek? Dat is voor TJ Interieurs geen enkel probleem. Wij zien geen problemen maar denken in oplossingen. Voor een kledingkast op maat in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.

Verschillende mogelijkheden


TJ Interieurs kan de ideale kast voor u maken. Alles is mogelijk. Van een kast met schuifdeuren, gewone deuren of hangers tot brede lades en legplanken. Dat is het voordeel van een kast op maat. Uw wensen staan centraal. Heeft u een idee? Wij kijken samen met u of dat idee haalbaar is en hoe de kast het beste in de ruimte geplaatst kan worden. Daarna gaan we nadenken over verdere details. Wilt u de kast van muur tot muur? TJ Interieurs zorgt ervoor dat de kast tot op de millimeter past. Wij zorgen ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt zodat u veel praktische ruimte krijgt. We maken voor u een kledingkast waar u nog veel plezier van zult hebben.

Materiaalgebruik

TJ Interieurs werkt met verschillende materialen. Denk daarbij aan verschillende soorten hout, mdf en gemelamineerde plaatmaterialen. Uw kast wordt in de gewenste kleur geverfd of gespoten. Wij werken samen met verschillende partners, bijvoorbeeld met een erkend spuitbedrijf. Zo kunnen wij u al het werk uit handen nemen zodat u nergens naar hoeft om te kijken. En als laatste kunt u kiezen uit een groot assortiment grepen.

Wat doen we nog meer?

U kunt niet alleen voor een kledingkast op maat in Bergen op Zoom terecht bij TJ Interieurs. Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Als ervaren interieurbouwer maken we ook handgemaakte keukens, tafels, inloopkasten en tv-meubels. Neem gerust contact met ons op om te informeren wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in de regio in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.