Kledingkast op maat Breda

Kledingkast op maat Breda


Bent u op zoek naar een vakman die een kledingkast op maat kan maken in Breda? Dan bent u bij TJ Interieurs aan het goede adres. Wij kunnen een kast geheel volgens uw wensen maken. U krijgt gegarandeerd een kast waar u veel plezier aan zult beleven. In deze kast kunt u niet alleen al uw kleding en linnengoed kwijt, hij past ook nog eens prima in uw interieur. Heeft u een schuine wand of ongebruikte hoek in uw slaapkamer? Dat is voor TJ Interieurs geen enkel probleem. Wij denken namelijk in oplossingen. Voor een kledingkast op maat in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.

Ideale kast


Wij kunnen de ideale kast voor u maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u schuifdeuren of gewone deuren? Veel legplanken of juist brede lades? Of juist een spiegel in uw kast? Wij kunnen het realiseren. Dat is het voordeel van een kast op maat. Al uw wensen komen uit. Wij kijken samen met u of uw plan haalbaar is en hoe de kast het beste in de ruimte geplaatst kan worden. Vervolgens denken we na over verdere details. Wilt u een kast van muur tot muur? TJ Interieurs zorgt ervoor dat de kast tot op de millimeter past. We maken voor u een kledingkast waar u nog veel plezier van zult hebben.

Materiaalgebruik

TJ Interieurs werkt met verschillende materialen om uw kast zo mooi mogelijk te maken. Denk daarbij aan verschillende soorten hout, mdf en plaatmaterialen. Ook de kleurkeuze is eindeloos. We verven of spuiten de kast in iedere gewenste kleur. Daarvoor werken we samen met verschillende partners, bijvoorbeeld met een erkend spuitbedrijf. Zo kunnen wij u al het werk uit handen nemen. En als laatste kunt u kiezen uit een groot assortiment grepen om uw kast te verfraaien.

Wat doen we nog meer?

Wij maken niet alleen een kledingkast op maat in Breda of omgeving. TJ Interieurs kan nog veel meer voor u betekenen. Als ervaren interieurbouwer maken we ook handgemaakte keukens, tafels, inloopkasten en tv-meubels. Onze kenmerken zijn enthousiasme, vakmanschap en maatwerk.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.