Kledingkast op maat Den Bosch

Kledingkast op maat Den Bosch


Bent u op zoek naar een specialist die voor u een kledingkast op maat kan maken in Den Bosch, dan moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. We zijn u dan ook graag van dienst. Misschien denkt u dat een kledingkast op maat laten maken erg duur is. TJ Interieurs hanteert scherpe tarieven en houdt altijd rekening met uw budget. Daardoor is een kledingkast op maat in Den Bosch en omgeving voor iedereen haalbaar. Kies dus voor de voordelen van een op maat gemaakte kast. Al uw wensen worden vervuld en u kunt uw kast zo efficiënt mogelijk indelen. Bij ons staat de wens van de klant centraal.  Kies nu dus voor uw eigen kledingkast op maat. In Den Bosch, Vught, Oss, Veghel of omgeving helpen wij u graag verder.

Moeite met de indeling


Soms is het niet eenvoudig een huis in te delen. Want een huis is nu eenmaal niet altijd vierkant. Soms krijgt u te maken met een schuin dak, een ongebruikte of lastige hoek of muren die niet helemaal recht zijn. U zit met uw handen in het haar want er lijkt geen kast te passen. En niemand kan uiteindelijk zonder een goede kledingkast. Wanhoop niet, TJ Interieurs heeft de juiste oplossing voor u. Wij zien geen problemen maar alleen uitdagingen. Daarom kunnen we voor elke ruimte, hoe lastig ook, de juiste kast ontwerpen. Of u nu gaat voor een kastenwand van muur tot muur of een prachtige moderne kledingkast, alles is mogelijk. Wij maken een kledingkast die tot op de millimeter past.

Welke kast kiest u?

Er zijn ontzettend veel verschillende kasten. Wat het beste bij u past, hangt van uw smaak af. Van modern tot klassiek, greeploos en in hoogglans of van een mooie soort hout. Wilt u legplanken, veel ruimte voor een hanggedeelte of juist extra brede lades? U kunt kiezen wat u wilt. Wij kunnen het allemaal voor u maken. Dat is het grote voordeel van een kast op maat. We maken voor u een kledingkast op maat in Den Bosch waar u nog veel plezier van zult hebben.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën te praten. Voor een kledingkast op maat in Den Bosch, Vught, Oss, Veghel of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.