Kledingkast op maat Gorinchem

Kledingkast op maat Gorinchem


Als u een specialist zoekt voor een kledingkast op maat in de regio Gorinchem moet u bij TJ Interieurs zijn. Een kledingkast die helemaal voldoet aan alle wensen is een droom voor veel mensen. En het is ook zeker haalbaar. TJ Interieurs heeft veel ervaring in het bouwen en ontwerpen van kasten op maat. Maar we maken ook andere meubelen en keukens. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat ouderwets vakmanschap nog hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons staat uw wens centraal. Kies nu dus voor uw eigen kledingkast op maat. In Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk en omgeving helpt TJ Interieurs uw dromen uit te laten komen.

Moeilijke hoeken


Niet een huis is hetzelfde. En dat is maar goed ook. Maar soms kunt u worstelen met de indeling van uw woning. Vooral als u te maken heeft met schuine wanden of daken of ongebruikte hoeken. Hoe kunt u de ruimte het beste benutten? En wat voor kast past het best? TJ Interieurs denkt graag met u mee en komt altijd met een passende oplossing. Wij maken een kledingkast op maat die tot op de millimeter past. Daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met de indeling zodat de ruimte zo goed mogelijk benut wordt.

Veel mogelijkheden

Wij kunnen de ideale kast voor u maken. Wilt u een kast met schuifdeuren of kiest u voor gewone deuren? Wilt u veel legplanken, een hanggedeelte of juist brede lades? U kunt zelfs kiezen voor een spiegel of een stropdassenrek. Wij kunnen het allemaal voor u maken. Dat is het voordeel van een kast op maat. Al uw wensen komen uit. We maken voor u een kledingkast waar u nog veel plezier van zult hebben en waar u al uw kleding en linnengoed in kwijt kunt.

Heldere afspraken

Als u een kledingkast op maat wilt in Gorinchem of omgeving, dan maken we graag een afspraak bij u thuis. Zo kunnen we direct een inschatting maken van de ruimte en kijken wat er mogelijk is. Wij doen alles in goed overleg zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Uw wensen staan altijd centraal. Ook ontvangt u van ons een helder en duidelijk kostenoverzicht.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.