Kledingkast op maat Roosendaal

Kledingkast op maat Roosendaal


Als u een ervaren vakman zoekt voor een kledingkast op maat in Roosendaal, dan is TJ Interieurs het aangewezen bedrijf. Een zelfgemaakte kledingkast die voldoet aan alle wensen en eisen is een droom voor veel mensen. TJ Interieurs helpt u bij het uitkomen van die droom. Wij hebben veel ervaring in het bouwen en ontwerpen van allerlei kasten op maat. Of u nu een kledingkast of inloopkast zoekt. Maar we maken ook andere meubelen en keukens. Wij zijn een enthousiast bedrijf dat ouderwets vakmanschap erg belangrijk vindt. Bij ons staat de wens van de klant centraal. Kies nu dus voor uw eigen kledingkast op maat. In Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen, Zundert en omgeving kunt u dan het beste contact opnemen met TJ Interieurs.

Lastige indeling


Sommige huizen zijn lastig in te delen. Vooral als u te maken heeft met schuine wanden of daken of ongebruikte hoeken. Er lijkt geen fatsoenlijke kast te passen. Hoe kunt u de ruimte het beste benutten? En past de grote kast die u wilt hier wel? TJ Interieurs denkt graag met u mee en komt altijd met een passende oplossing. Wij maken een kledingkast die tot op de millimeter past. Ook als het gaat om een kast van muur tot muur. Wij houden zo veel mogelijk rekening met de indeling zodat de ruimte zo goed mogelijk benut wordt.

Welke kast kiest u?

Zoveel verschillende kasten, zoveel mogelijkheden. Wilt u een kast met schuifdeuren of kiest u voor zweefdeuren? Wilt u veel legplanken, een hanggedeelte of juist extra brede lades? Kleed uw kast daarna aan met extra’s zoals een grote spiegel of stropdassenrek. Wij kunnen het allemaal voor u maken. Dat is het grote voordeel van een kast op maat. U kunt zelf kiezen wat u wilt. We maken voor u een kledingkast waar u nog veel plezier van zult hebben.

Heldere afspraken

Als u een kledingkast op maat wilt in Roosendaal, dan komen we graag bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen we direct een inschatting maken van de ruimte en krijgen we een indruk van uw smaak op interieurgebied. Wij doen alles in goed overleg zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ook ontvangt u van ons een helder en duidelijk kostenoverzicht.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen, Zundert of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.