Kledingkast op maat Tilburg

Kledingkast op maat Tilburg


Wilt u een kledingkast op maat laten maken in Tilburg, dan is TJ Interieurs de aangewezen specialist. Misschien denkt u dat een kledingkast op maat laten maken erg prijzig is maar dat valt reuze mee. TJ Interieurs hanteert een scherp tarief en houdt rekening met uw budget. En een kledingkast op maat heeft veel voordelen. U krijgt precies wat u wenst en kunt uw kast zo efficiënt mogelijk indelen. TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf dat u graag helpt bij het realiseren van de perfecte kast. Maar we maken ook andere meubelen en ook handgemaakte keukens. Bij ons staat de wens van de klant centraal.  Kies nu dus voor uw eigen kledingkast op maat. In Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout en omgeving maakt TJ Interieurs die graag voor u.

Lastige indeling


Een schuin plafond, een ongebruikte hoek of een muur die niet helemaal recht staat. Het geeft huizen karakter maar is soms wel lastig met het indelen. Een kast lijkt niet te passen. TJ Interieurs helpt u om na te denken hoe u de ruimte het beste kunt benutten. Wij komen altijd met een passende oplossing. Of u nu gaat voor een kastenwand van muur tot muur of een prachtige moderne kledingkast, alles is mogelijk. Wij maken een kledingkast die tot op de millimeter past.  Daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met de indeling zodat de ruimte zo goed mogelijk benut wordt.

Welke kast kiest u?

Als u door woontijdschriften bladert of gewoon om u heen kijkt, komt u veel verschillende kasten tegen. Van modern tot klassiek, greeploos en in hoogglans of van een mooie soort hout. Wilt u veel legplanken, een hanggedeelte of juist extra brede lades? Kleed uw kast daarna aan met extra’s zoals een grote spiegel of een rek voor stropdassen of een schoenenrek. Wij kunnen het allemaal voor u maken. Dat is het grote voordeel van een kast op maat. U kunt zelf bepalen wat u allemaal wilt. We maken voor u een kledingkast op maat in Tilburg waar u nog veel plezier van zult hebben.

Heldere afspraken

Als u een kledingkast op maat wilt in Tilburg, komen we graag bij u langs om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we direct een inschatting maken van de ruimte. Wij houden van duidelijkheid en doen daarom niets zonder overleg. Ook ontvangt u van ons een helder en duidelijk kostenoverzicht.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in de regio Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.