Kledingkast op maat Waalwijk

Kledingkast op maat Waalwijk


TJ Interieurs is de specialist in het maken van een kledingkast op maat in Waalwijk en omgeving. Met een zelfgebouwde kast op maat haalt u zeker iets origineels in huis. TJ Interieurs heeft veel ervaring in het bouwen en ontwerpen van kasten op maat. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf dat ouderwets vakmanschap nog hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons staat uw wens centraal en samen met u ontwerpen en maken we uw droomkast. Want wie wil er nu geen kledingkast op maat? In Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen en omgeving helpt TJ Interieurs uw dromen uit te laten komen.

Schuine wanden


Sommige mensen willen gewoon iets uniek in huis dat helemaal voldoet aan hun smaak. Zij kiezen daarom voor een handgemaakte kledingkast. Maar in sommige gevallen is het ook noodzaak. Als u een bijzondere woning heeft met veel bijzondere ruimtes, loopt u soms tegen praktische problemen aan. Uw huis heeft bijvoorbeeld veel schuine wanden. Dat geeft het huis karakter maar is ook lastig. Want hoe kunt u daar nu een mooie kast plaatsen? Voor TJ Interieurs is dat geen enkel probleem. Wij maken een kledingkast op maat die tot op de millimeter past. Daarbij houden we rekening met de indeling zodat de ruimte zo goed mogelijk benut wordt. Dit geldt natuurlijk ook voor een kast op maat onder een schuin dak.

Veel mogelijkheden

Wij kunnen de ideale kast voor u maken. Wilt u schuifdeuren? Veel legplanken of juist brede lades? Of misschien een spiegel in uw kast? Wij kunnen het realiseren. Dat is het voordeel van een kast op maat. Al uw wensen komen uit. We maken voor u een kledingkast waar u nog veel plezier van zult hebben en waar u al uw spulletjes in kwijt kunt.

Heldere afspraken

Als u een kledingkast op maat wilt in Waalwijk of omgeving, dan komen we graag bij u langs. Wij doen alles in goed overleg zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Uw wensen staan altijd centraal en samen met u komen we tot een goed ontwerp. Ook ontvangt u van ons een helder en duidelijk kostenoverzicht.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.