Meubelmaker Breda

Meubelmaker Breda


Bent u op zoek naar een creatieve meubelmaker in de regio Breda? Dan is TJ Interieurs het aangewezen bedrijf. Wij bieden vakmanschap en creativiteit. In onze goed uitgerust werkplaats kunnen we al uw dromen werkelijkheid laten worden. Kasten, tafels, keukens, stoelen, wij kunnen alles voor u maken. TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf. Onze kenmerken zijn vakmanschap, maatwerk en creativiteit. Wilt u een meubelmaker inschakelen in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Teteringen of omgeving? Kies dan voor TJ Interieurs.

We kunnen alles maken


Bent u naar iets op zoek dat u nergens kunt vinden? Bijvoorbeeld een mooie grote eetkamertafel in een speciaal formaat? Of een robuust soort hout? Of droomt u van een zwevend tv-meubel of een grote boekenkast met een laddertje? U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Graag laten we u zien wat voor projecten we al eerder gemaakt hebben. Want wij hebben als meubelmaker in de regio Breda een vaste klantenkring weten op te bouwen. Heeft u een idee? Twijfel dan niet maar neem contact met ons op.

Geen problemen maar oplossingen

Wij komen graag bij u thuis langs op een tijdstip dat u uitkomt. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij spreken graag bij mensen thuis af omdat we dan direct een goede indruk krijgen van de woning en de keuken. Misschien heeft u al een ontwerp of een idee voor een meubel. Of worstelt u met de indeling of de vraag of iets wel kan. TJ Interieurs ziet geen problemen maar alleen oplossingen.

Op maat

Meubels die op maat gemaakt zijn bieden veel voordelen. U kunt namelijk alles zelf bepalen. De afmetingen, de stijl en waar u het meubel wilt plaatsen. Wilt u een kast van muur tot muur? Of een stoel die net wat hoger is dan standaard? Dat kan allemaal. Niet alleen de functionaliteit maar zeker ook het uiterlijk van het meubel is belangrijk. In een strak interieur past een hoogglans tv-meubel. Gaat u voor landelijk? Dan maken wij een klassieke kast op maat voor u. TJ Interieurs denkt hierover graag met u mee. Wij zijn niet voor niets een erkende meubelmaker voor Breda en omgeving.

Wilt u meer informatie?

Als u een meubelmaker in de regio Breda, Etten-Leur, Oosterhout of Teteringen zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen.