Meubelmaker Eindhoven

Meubelmaker Eindhoven


Als u op zoek bent naar een vakkundige en creatieve meubelmaker in de regio Eindhoven moet u bij TJ Interieurs zijn. Bij ons kunt u terecht voor creatieve en op maat gemaakte interieuroplossingen. Zoekt u iets dat u tot nu toe nergens kunt vinden? Bijvoorbeeld een bepaald soort tafel, stoel, kast of tv-meubel. Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u verder helpen want wij leveren altijd maatwerk. Uw meubel is niet alleen tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt maar is ook nog eens in dezelfde sfeer als uw interieur gemaakt. Als u een meubelmaker zoekt in Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel of Veldhoven kunt u het beste contact opnemen met TJ Interieurs.

Klantenkring


Wij komen graag bij u thuis langs om over uw plannen en ideeën te praten. Daarna maken we een ontwerptekening van het meubel. Dat zorgt ervoor dat uw meubel al tot leven komt en u een indruk krijgt van hoe het straks gaat worden. Wij doen alles in eigen beheer en leveren alleen meubels die helemaal af zijn. In onze goed uitgeruste werkplaats met moderne en geavanceerde machines kunnen we alles maken. Daarnaast werken we samen met verschillende betrouwbare partners zodat we altijd de gewenste kwaliteit kunnen bieden. We hebben dan ook niet voor niets als meubelmaker in Eindhoven en omgeving een tevreden klantenkring opgebouwd.

Uitdaging

Wij maken als meubelmaker in Eindoven alles zelf. Daarnaast zijn we erg flexibel. Dat houdt in dat uw wensen leidend zijn bij het ontwerp van de meubelen. De klant staat altijd centraal. Of het nu gaat om een enkel meubel of een gehele interieuroplossing, wij komen altijd met een passend ontwerp. TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf dat nog ouderwets ambachtswerk levert. Dat ziet u terug in de kwaliteit van de meubels. Onze kenmerken zijn niet voor niets maatwerk, vakmanschap en enthousiasme. En daarnaast is klanttevredenheid erg belangrijk voor ons.

Wilt u meer informatie?

Veel mensen denken dat op maat gemaakte meubels wel erg duur moeten zijn. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. TJ Interieurs hanteert altijd scherpe prijzen en houdt rekening met uw wensen en budget. U krijgt ook altijd een helder kostenoverzicht zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als u een meubelmaker in Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen. Twijfel dus niet maar bel voor een kennismakingsgesprek.