Meubelmaker Gorinchem

Meubelmaker Gorinchem


Denkt u erover na om contact te zoeken met een meubelmaker in de omgeving van Gorinchem? Dan is TJ Interieurs de aangewezen specialist. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen we al uw dromen werkelijkheid laten worden. Wij bieden vakmanschap en creativiteit tegen een scherpe prijs. Kasten, inloopkasten, tafels, keukens, stoelen, wij kunnen alles voor u maken. TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf dat in korte tijd een vaste klantenkring heeft opgebouwd als meubelmaker in Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk en omgeving.

We kunnen alles maken


Bent u naar iets op zoek dat u nergens kunt vinden? Heeft u inspiratie opgedaan in de woonbladen of bent u een bijzonder meubelstuk tegengekomen in het buitenland? Bijvoorbeeld een mooie grote eetkamertafel in een speciaal formaat? Of droomt u van een zwevende kast of een grote boekenkast met een laddertje? Wij kunnen het allicht voor u maken. Wij komen altijd met een creatieve oplossing, ook als u tegen problemen aanloopt bij de inrichting van uw woning. Want TJ Interieurs heeft als meubelmaker in Gorinchem al veel ervaring opgebouwd. Heeft u een idee? Twijfel dan niet maar neem contact met ons op.

Geen problemen maar oplossingen

Wij komen graag bij u thuis langs op een tijdstip dat u uitkomt. Samen met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Wij spreken graag bij mensen thuis af omdat we dan direct een goede indruk krijgen van de woning en de keuken. Misschien heeft u al een ontwerp of een idee voor een meubel. Of worstelt u met de indeling of de vraag of iets wel kan. TJ Interieurs ziet geen problemen maar alleen oplossingen.

Op maat

Op maat gemaakte meubels hebben veel voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij. U kunt alles zelf bepalen. De afmetingen, de stijl en waar u het meubel wilt plaatsen. Wilt u een kast van muur tot muur? Of een aparte tafel? Dat kan allemaal. Daarnaast kunnen we het meubel precies maken zodat het in uw interieur past. In een strak interieur past een hoogglans tv-meubel. Gaat u juist voor landelijk? Dan maken wij een klassieke buffetkast of boekenkast op maat voor u. TJ Interieurs denkt hierover graag met u mee. Wij zijn niet voor niets een erkende meubelmaker voor Gorinchem en omgeving.

Wilt u meer informatie?

Als u een meubelmaker in de regio Gorinchem, Werkendam, Almkerk, Sleeuwijk of omgeving zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen.