Meubelmaker Valkenswaard

Meubelmaker Valkenswaard


Bent u op zoek naar het maatwerk van een vakkundige meubelmaker? Kies in Valkenswaard dan voor TJ Interieurs. Maar ook als u in Eersel, Hapert of Leende woont en op zoek bent naar een geschikte meubelmakerij. Waarom zou u voor TJ Interieurs kiezen? Wij zijn een jong en creatief bedrijf dat strak en modern vormgegeven meubels maakt van massief hout. Altijd volgens wens van de klant. Bent u al tijden op zoek naar iets maar kunt u het nergens vinden? Neem dan eens contact met ons op. Wij houden wel van een uitdaging en kunnen uw dromen uit laten komen op interieurgebied. Voor een creatieve meubelmaker in Valkenswaard moet u bij TJ Interieurs zijn.

Eigen ontwerp


De meubels van TJ Interieurs zijn uniek en op maat gemaakt. U kunt een ontwerp in uw eigen maten laten maken maar het is ook mogelijk om van uw eigen tekening of ontwerp een meubel te laten maken. Heeft u bijvoorbeeld een bijzondere verzameling die u tot zijn recht wil laten komen in een bijzondere kast? Of wilt u een op maat gemaakte keuken plaatsen? Of worstelt u met de indeling van uw woning en weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is? Wij geven u graag deskundig advies. Zoekt u een meubelmaker in de regio Valkenswaard en spreekt u dit aan? Neem dan gerust contact met ons op.

Maatwerk

Wij bieden altijd maatwerk tegen een zeer scherpe prijs. Wij hebben ouderwets ambachtswerk hoog in het vaandel staan. Daarnaast houden we van een persoonlijke benadering. Voordat we beginnen met het ontwerp, komen we graag bij u thuis langs om te praten over uw ideeën. We krijgen dan gelijk een goede indruk van uw woning. Misschien zien wij wel mogelijkheden die u nog niet opgevallen waren. Wilt u graag een kast, tafel, keuken, of bed op maat laten maken? De meubelmaker in Valkenswaard die u kan helpen is TJ Interieurs.

Duidelijkheid

Bij TJ Interieurs houden we van duidelijkheid. U krijgt daarom van ons altijd een overzichtelijk kostenoverzicht en we houden rekening met uw budget. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij hebben dan ook niet voor niets in korte tijd een tevreden klantenkring kunnen opbouwen.

Wilt u meer informatie over op maat gemaakte meubelen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ontwerp of plannen te praten. Voor een meubelmaker in Valkenswaard, Eersel, Hapert of Leende moet u bij TJ Interieurs zijn.