Meubelmaker Waalwijk

Meubelmaker Waalwijk


Als u op zoek bent naar een vakkundige meubelmaker voor Waalwijk en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij gaan altijd voor creatieve en op maat gemaakte interieuroplossingen. Soms zoekt u iets dat u nergens kunt vinden. Bijvoorbeeld een bepaald soort tafel, stoel, kast of tv-meubel. Neem dan eens contact met ons op. Wij kunnen u zeker verder helpen. TJ Interieurs levert altijd maatwerk. Uw meubel is niet alleen tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt maar past ook nog eens naadloos in uw interieur. Wij geven uw meubels de juiste sfeer en stijl. Als u een meubelmaker zoekt in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving kunt u het beste contact opnemen met TJ Interieurs.

Klantenkring


Wij komen graag bij u thuis om vrijblijvend over uw plannen te praten. Daarna maken we een ontwerp van uw gewenste meubel. Dat zorgt ervoor dat uw meubel al tot leven komt en u een indruk krijgt van hoe het gaat worden. Wij doen alles in eigen beheer en leveren alleen complete meubels af. In onze goed uitgeruste werkplaats met moderne machines kunnen we alles maken. Daarnaast werken we samen met verschillende betrouwbare partners zodat we altijd de gewenste kwaliteit kunnen bieden. We hebben dan ook niet voor niets als meubelmaker in de regio Waalwijk een enthousiaste klantenkring opgebouwd.

Uitdaging

Wij maken als meubelmaker in Waalwijk alles zelf. Nog een voordeel is dat we flexibel zijn. Dat houdt in dat uw wensen leidend zijn bij het ontwerp van de meubelen. Of het nu gaat om een enkel meubel of een gehele interieuroplossing, wij komen altijd met een passend ontwerp. TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf uit Kaatsheuvel dat nog ouderwets ambachtswerk levert. Dat ziet u terug in de kwaliteit van de meubels die wij maken. Onze kenmerken zijn niet voor niets maatwerk, vakmanschap en enthousiasme.

Scherpe prijzen

Veel mensen denken dat op maat gemaakte meubels wel erg duur moeten zijn. Maar dat is niet altijd het geval. TJ Interieurs hanteert altijd scherpe prijzen en houdt rekening met uw budget. U krijgt ook altijd een helder kostenoverzicht zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als u een meubelmaker in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen. Twijfel dus niet maar bel voor een kennismakingsgesprek.