Meubelmaker

Meubelmaker


Ouderwets vakwerk van een echte meubelmaker, bestaat het nog wel? Gelukkig wel! Als u een echte vakman zoekt, neem dan contact op met TJ Interieurs. Wij bieden vakmanschap en creativiteit. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen we al uw dromen werkelijkheid laten worden. Kasten, tafels, keukens, stoelen, wij kunnen het allemaal voor u maken. Bij ons vindt u geen massaproductie, wij kiezen bewust voor kwaliteit. Dat zit u aan de materiaalkeuze, afwerking en service. Als u iets bijzonders zoekt van hoogwaardige kwaliteit, dan helpen wij u graag verder.

Wat kunnen we voor u betekenen?


Soms heeft u iets in uw hoofd dat u nergens kunt vinden. Bijvoorbeeld een mooie buffetkast van een bepaald soort hout. Of een grote massieve eetkamertafel. U heeft stad en land afgezocht maar bent nog steeds niet uw ideale meubel tegengekomen. Denk dan eens aan een meubelmaker. TJ Interieurs kan al uw dromen uit laten komen. Wij kunnen alles maken, van een zwevend tv-meubel tot een inloopkast. Graag laten we u zien wat voor projecten we al eerder gemaakt hebben. Heeft u zelf een idee? Twijfel dan niet, wij gaan graag met u aan de slag om uw idee uit te werken tot het perfecte meubel.

Werkwijze

Denkt u erover na om een meubelmaker in te schakelen? Neem dan contact met ons op. Wij spreken graag bij mensen thuis af om zo alvast een goede indruk te krijgen van uw interieur en smaak. Vervolgens kijken we samen naar uw wensen. Misschien heeft u al een ontwerp of idee voor een meubel. Of worstelt u met de indeling van bijvoorbeeld uw woonkamer. TJ Interieurs heeft veel ervaring en komt altijd met verrassende oplossingen. Als we samen een ontwerp hebben gemaakt, dan gaan we aan de slag in onze werkplaats. Ouderwets handwerk, gecombineerd met moderne machines, zorgen ervoor dat we een perfect afgewerkt meubel kunnen maken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Over ons

TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf dat meubels naar wens maakt. Of u nu een keuken, badkamermeubel of tafel zoekt, wij zijn de aangewezen meubelmaker. De kenmerken van ons bedrijf zijn enthousiasme, vakmanschap en maatwerk. Dit ziet u dan ook terug in de ontwerpen die we maken en in de goede afwerking. Wilt u meer weten over ons meubelmakersbedrijf en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om eens over uw plannen te praten. Wij geven u graag deskundig advies. Als u een meubelmaker zoekt die uw dromen kan uit laten komen, dan moet u bij TJ Interieurs zijn.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een meubelmaker in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.