Over ons

Over ons

TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf. We zijn gevestigd in Kaatsheuvel maar werken eigenlijk in heel Brabant. In korte tijd hebben we een tevreden klantenkring opgebouwd. Onze kenmerken zijn vakmanschap, maatwerk en enthousiasme. Dat ziet u terug in de ontwerpen die we maken. Daarnaast houden we van duidelijkheid. Nauw overleg met de klant vinden we dan ook belangrijk. Wij maken een interieur voor u, dus uw wensen staan te allen tijde voorop.

Projecten

Inmiddels hebben we al een paar mooie projecten mogen maken waar we erg trots op zijn. Wij houden van maatwerk. Zo hebben we voor een topsportster een schoenendoos gemaakt. We kregen de vraag een Nike schoenendoos op schaal te vergroten. Voor een klant die geen raad wist met een loze ruimte naast de open haard, hebben we een kast op maat ontworpen. En we hebben een paar prachtige kasten op maat mogen realiseren naar ontwerp van de klant. Wilt u meer weten over deze projecten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij laten het graag aan u zien.

Onze werkwijze

Voordat we gaan samenwerken met een klant vinden wij het prettig om goed naar zijn of haar wensen te luisteren. We maken dan ook graag een afspraak aan huis. Dan krijgen we direct een indruk van de sfeer in de woning. Vervolgens gaan we aan de slag met uw ideeën. Daar rolt altijd een duidelijk ontwerp uit. We houden van helderheid dus u krijgt van ons ook een overzichtelijke offerte. Pas als we het helemaal eens zijn over het ontwerp, gaan we aan de slag in onze goed uitgeruste werkplaats.

Samenwerking

TJ Interieurs levert alleen complete producten af. Daarom werken we samen met verschillende partners. Wilt u een hoogglans keuken of kast? Dan schakelen we een erkende spuiter in. Op zoek naar een exclusief hardstenen aanrechtblad voor uw zelfontworpen keuken? TJ Interieurs werkt samen met de juiste vakmensen. Wij nemen u al het werk uit handen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over ons bedrijf en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Dat doen we in een gemoedelijke sfeer. Wij laten u ook graag voorbeelden zien van wat we al gemaakt hebben. U bent bij TJ Interieurs aan het juiste adres om uw dromen waar te maken.

Contact