Inloopkast op maat Valkenswaard

Inloopkast op maat Valkenswaard


Een inloopkast op maat in de regio Valkenswaard is niet alleen voor rijke mensen weggelegd. Iedereen met genoeg ruimte kan een inloopkast realiseren. TJ Interieurs helpt u om uw ideale inloopkast samen te stellen en te maken. En dat allemaal tegen een scherpe prijs. Onze ervaren interieurbouwers geven u graag deskundig advies en maken vervolgens de inloopkast zelf. U heeft altijd iets unieks in huis. Wilt u uw eigen inloopkast op maat? In Valkenswaard, Eersel, Hapert, Leende of omgeving is TJ Interieurs dan het juiste adres.

Eindeloos veel mogelijkheden


Veel vrouwen, maar ook mannen, dromen van een eigen inloopkast. Waar al uw kleding en schoenen netjes en overzichtelijk opgeborgen zijn. Toch moet u met verschillende dingen rekening houden voordat u kiest voor een inloopkast. Dat zijn namelijk de beschikbare ruimte en het budget. Voor elke ruimte en elk budget kan TJ Interieurs u helpen. Een inloopkast hoeft niet heel groot te zijn maar er moet wel genoeg ruimte zijn om alles kwijt te kunnen. Wij kijken naar de beschikbare ruimte en komen met slimme oplossingen. En natuurlijk houden we met alle plannen rekening met uw budget. Over het algemeen is een groot hanggedeelte goedkoper dan legplanken want er is minder materiaal nodig. Ook veel lades maken een inloopkast duurder. Kies in plaats daarvan bijvoorbeeld voor mooie opbergdozen. Voor een inloopkast op maat in Valkenswaard en omgeving moet u dan ook bij TJ Interieurs zijn.

Juiste materialen

Ook over de materiaalkeuze moet goed nagedacht worden. Wat moet de uitstraling worden van uw inloopkast? Houdt u van klassiek of juist van strak en modern met hoogglans deuren? Wilt u de kledingrekken in het zicht of juist weggewerkt achter een schuifdeur? Er is ontzettend veel mogelijk. TJ Interieurs geeft u graag advies en laat zien wat het beste bij uw interieur past.

Ontwerp en plaatsing

Als alles helemaal duidelijk is, kan TJ Interieurs beginnen met het ontwerp en het maken van de kast. Wij komen bij u thuis kijken en meten alles op zodat uw inloopkast straks op de millimeter past. Wij geven u vooraf ook een helder en overzichtelijk kostenoverzicht. Als het ontwerp klaar is en door u goedgekeurd, gaan we over tot productie en vervolgens plaatsing.

Wilt u meer informatie over een inloopkast en wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor een inlooplast op maat in de regio Valkenswaard, Eersel, Hapert, Leende en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.