Meubelmaker Bergen op Zoom

Meubelmaker Bergen op Zoom


Voor een creatieve en vakkundige meubelmaker in de regio Bergen op Zoom, moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij zijn er voor creatieve en op maat gemaakte interieuroplossingen. Als u op zoek bent naar een bepaald soort tafel, stoel, kast of tv-meubel maar deze nergens kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij leveren maatwerk. Dat houdt niet alleen in dat uw meubel passend is, maar ook dat het past in uw interieur. Wij geven uw meubels de juiste sfeer en stijl. Als u een meubelmaker zoekt in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren of omgeving, kunt u het beste contact opnemen met TJ Interieurs.

Klantenkring


Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en wensen te bespreken en stellen dan samen met u een ontwerp op. Er wordt altijd een schets gemaakt zodat uw meubels al tot leven komen. Wij doen alles in eigen beheer en leveren alleen complete meubels af. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen we alles maken. Daarnaast werken we samen met verschillende betrouwbare partners zoals een ervaren spuiter. We hebben dan ook niet voor niets als meubelmaker in de regio Bergen op Zoom een vaste klantenkring opgebouwd.

Uitdaging

Doordat we als meubelmaker voor Bergen op Zoom en omgeving alles zelf maken, hebben we een breed aanbod. Daarnaast zijn we erg flexibel. Dat houdt in dat uw wensen leidend zijn bij het ontwerp van de meubelen. Of het nu gaat om een enkel meubel of een gehele interieuroplossing, wij komen altijd met een passend ontwerp. We gaan dan ook geen uitdaging uit de weg. TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf dat ouderwets ambachtswerk nog hoog in het vaandel heeft staan. Dat ziet u dan ook terug in de kwaliteit van de meubels die wij maken. Onze kenmerken zijn niet voor niets maatwerk, vakmanschap en creativieit.

Scherpe prijzen

Op maat gemaakte meubelen zullen wel erg duur zijn, wordt vaak gedacht. TJ Interieurs hanteert altijd scherpe prijzen en houdt rekening met uw budget. Wij laten u van tevoren zien wat we kunnen maken voor uw budget. U krijgt ook altijd een helder kostenoverzicht zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als u een meubelmaker in Bergen op Zoom, Nispen, Wouw, Halsteren of omgeving zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen.