Meubelmaker Roosendaal

Meubelmaker Roosendaal


Als u droomt van een zelfontworpen kast of tafel, neem dan eens contact op met een erkende meubelmaker. In Roosendaal is TJ Interieurs het aangewezen bedrijf. Wij maken namelijk meubels volledig naar wens van de klant. Of wij maken zelf een uniek ontwerp. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten meubels zoals tafels, kasten, stoelen, bedden en keukens. Wenst u geen standaard meubel en wilt u iets unieks hebben? Neem dan contact op met TJ Interieurs. Voor een creatieve en vakbekwame meubelmaker voor Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen en Zundert kunt u het beste voor TJ Interieurs kiezen.

Ambacht


Als meubelmaker moet je veel kennis in huis hebben over verschillende materialen. Het vak van meubelmaker is een echt ambacht waarbij op de millimeter gewerkt wordt. Dat is niet iets wat iedereen zomaar kan. Wij maken altijd meubels op maat voor de klant. Een voordeel van het inschakelen van een meubelmaker is dat we ook meubels op moeilijke plaatsen kunnen maken en plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een kast onder de trap of onder een schuine wand. Wij werken altijd tot op de millimeter precies. Zoekt u een ervaren en vakkundige meubelmaker? In Roosendaal moet u bij TJ Interieurs zijn.

Creativiteit

TJ Interieurs komt altijd met creatieve oplossingen. Bent u naar iets speciaals op zoek maar kunt het nergens vinden? Wij maken speciale meubels die niet zomaar overal te koop zijn. Dat kan van alles zijn. Een ovale tafel die in een ruimte moet passen of een speciale kast om uw verzameling in op te bergen. Of misschien wilt u wel een ombouw voor uw open haard. Ook ontwerpen en maken we inloopkasten en keukens. U weet zeker dat u iets unieks in huis heeft. Inmiddels hebben we als erkende meubelmaker in de regio Roosendaal een tevreden klantenkring opgebouwd.

Werkwijze

Het liefst maken we bij u thuis een afspraak. De beste ideeën ontstaan vaak aan de keukentafel. Wij houden van duidelijkheid dus u krijgt van ons ook altijd een helder kostenoverzicht voordat we beginnen. Als dat duidelijk is, maken we een werktekening van het meubel. Deze tekening bespreken we eerst met u. Als iedereen tevreden is, gaan we aan de hand van de werktekening aan de slag. Het maken van een meubelstuk is vakwerk, daar komt veel ervaring bij kijken. Als het meubelstuk klaar is, komen we het bij u plaatsen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Wilt u meer informatie?

Als u een meubelmaker in de regio Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen of Zundert zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen.