Kledingkast op maat Valkenswaard

Kledingkast op maat Valkenswaard


Wie droomt er nu niet af en toe van een kledingkast op maat? In Valkenswaard is dat nu binnen handbereik. TJ Interieurs helpt u graag verder. Dit jonge en enthousiaste bedrijf maakt een kast geheel volgens uw wensen. Maatwerk tot in detail, u krijgt een kast waar u nog veel plezier aan zult beleven. Kies voor een functionele kast die ook nog eens prima in uw interieur past. Een schuine wand of een ongebruikte of lastige hoek? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij zien geen problemen maar denken alleen in oplossingen. Voor een kledingkast op maat in Valkenswaard, Eersel, Hapert, Leende of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.

Verschillende mogelijkheden


Als u door de woonbladen bladert, komt u veel verschillende kasten tegen. Er is ontzettend veel keus. Zit uw droomkast er toch niet bij? TJ Interieurs kan de ideale kast voor u maken. Van een kast met schuifdeuren tot gewone deuren en van een kast met veel hangruimte tot een kast met extra brede lades. Dat is het voordeel van een kast op maat. Uw wensen staan centraal. Heeft u een idee? Wij kijken samen met u of dat idee ook haalbaar is. Daarna gaan we nadenken over verdere details. Wilt u de kast van muur tot muur? Wij zorgen ervoor dat de kast tot op de millimeter past. We kunnen uw kledingkast op maat in Valkenswaard ook uitrusten met verschillende extra’s zoals een schoenenrek of een extra grote spiegel.

Materiaalgebruik

Bij TJ Interieurs werken we altijd met verschillende materialen. Daarbij houden we rekening met smaak, stevigheid en budget. Denk daarbij aan verschillende soorten hout, mdf en plaatmaterialen. Uw kast wordt natuurlijk in de gewenste kleur geverfd of gespoten. Wij werken samen met verschillende partners, bijvoorbeeld met een erkend spuitbedrijf. Zo kunnen wij u al het werk uit handen nemen. En als laatste kunt u kiezen uit een groot assortiment accessoires zoals grepen.

Wat doen we nog meer?

U kunt niet alleen voor een kledingkast op maat in Valkenswaard en omgeving terecht bij TJ Interieurs. Als ervaren interieurbouwer maken we ook handgemaakte keukens, tafels, inloopkasten en tv-meubels. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in Valkenswaard, Eersel, Hapert, Leende of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.