Kasten op maat Valkenswaard

Kasten op maat Valkenswaard


Wilt u kasten op maat laten maken in Valkenswaard en bent u op zoek naar een echte vakman? Kies dan voor TJ Interieurs. Dit jonge en creatieve bedrijf maakt een kast geheel volgens uw wensen. Maatwerk tot in detail, u krijgt een kast waarvan u altijd al gedroomd heeft. In de kast kunt u niet alleen al uw spullen kwijt, hij past ook nog eens prima in uw interieur. Een schuine wand of een ongebruikte hoek? Dat is voor TJ Interieurs ook geen probleem. Wij houden namelijk wel van een uitdaging. Voor kasten op maat in Valkenswaard, Eersel, Hapert, Leende en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.

Verschillende mogelijkheden


TJ Interieurs kan altijd de ideale kast voor u maken. Er zijn heel veel mogelijkheden. Van een kast met gewone deuren, schuifdeuren of open vakken tot brede lades of handige opbergsystemen. Dat is het voordeel van een kast op maat. We kunnen een kast geheel volgens wens maken. Heeft u een idee? Wij kijken samen met u of dat idee haalbaar is en hoe de kast het beste in de ruimte geplaatst kan worden. Daarna gaan we nadenken over verdere details. TJ Interieurs zorgt ervoor dat de kast tot op de millimeter past zodat de ruimte optimaal benut wordt. We maken voor u een kast waar u nog veel plezier van zult hebben.

Materiaalgebruik

TJ Interieurs werkt met verschillende materialen. Denk daarbij aan verschillende soorten hout, mdf en plaatmaterialen. We kijken wat het beste bij uw interieur of wensen past. Uw kast wordt in de gewenste kleur geverfd of gespoten. Wij werken samen met verschillende partners, bijvoorbeeld met een erkend spuitbedrijf. Ook de montage doen we helemaal zelf. Zo kunnen wij u al het werk uit handen nemen en hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Wat doen we nog meer?

U kunt niet alleen voor kasten op maat in Valkenswaard terecht bij TJ Interieurs. Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen. Als ervaren interieurbouwer maken we ook handgemaakte keukens, tafels en tv-meubels. Bij ons vindt u nog echt ouderwets vakmanschap. En u krijgt altijd iets unieks in huis. Neem gerust contact met ons op om te informeren wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën te praten. Voor kasten op maat in Valkenswaard, Eersel, Hapert, Leende en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.