Keuken op maat Tilburg

Keuken op maat Tilburg


Het is een grote wens van veel mensen, een unieke keuken op maat. In Tilburg laat TJ Interieurs al uw wensen uitkomen. Maar ook als u in Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout of omgeving woont, kunnen we u helpen. Maak kennis met TJ Interieurs, een jong en enthousiast bedrijf dat interieurs naar wens bouwt. Denk niet alleen aan keukens maar ook aan badkamermeubels, kasten, tv-meubels en tafels. U komt met een idee, wij maken het. De kenmerken van ons bedrijf zijn creativiteit, vakmanschap en maatwerk. Deze kenmerken ziet u dan ook terug in de ontwerpen die we maken in onze goed uitgeruste werkplaats. Daarnaast houden we van duidelijke afspraken. U krijgt van ons dan ook altijd een helder kostenoverzicht voordat we beginnen.

Gebruiksvriendelijk


Niet alleen het uiterlijk van uw keuken is belangrijk. De keuken moet natuurlijk ook gebruiksvriendelijk zijn. U maakt immers meerdere keren per dag gebruik van uw keuken. Met een keuken op maat kunnen we rekening houden met al uw keukenwensen. Geen standaard keuken maar precies afgestemd op uw wensen. Extra ruimte nodig voor pannen? Geen probleem. Een eigen bestekla? Ook dat is mogelijk. Gaat u voor modern en greeploos. Wij kunnen het maken. Maar ook als u kiest voor een massief houten keuken bent u bij ons aan het goede adres. Profiteer optimaal van de mogelijkheden. TJ Interieurs laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is zodat u de keuken krijgt die u verdient. Want een keuken moet er niet alleen goed uit zien maar ook gebruiksvriendelijk zijn.

Ontwerp

Geïnteresseerd in een keuken op maat? In Tilburg komen we dan graag bij u thuis langs op een tijdstip dat u uitkomt. We slaan zo twee vliegen in een klap. U hoeft niet van huis en wij krijgen direct een goede indruk van de indeling van de keuken. Tegelijkertijd zien we wat uw smaak is. De ervaring leert dat aan de keukentafel vaak de beste ideeën ontstaan. Misschien heeft u al een idee voor een mooie keuken. Of misschien heeft u een probleem met de indeling. Twijfelt u over wat voor keuken het beste in de ruimte past. TJ Interieurs denkt graag met u mee en komt altijd met goede oplossingen. Voor een keuken op maat in Tilburg moet u dan ook bij ons zijn.

Bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. U bent bij ons aan het juiste adres om uw dromen waar te maken.