Meubelmaker Tilburg

Meubelmaker Tilburg


Bent u al tijden op zoek naar een professionele meubelmaker in Tilburg en omgeving? Dan is TJ Interieurs het aangewezen bedrijf. Wij maken graag uw meubels op maat. Van kledingkasten tot keukens en tv-meubels, bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar kwaliteit en service. Wij leveren altijd maatwerk. Dat betekent dat we tot op de millimeter nauwkeurig werken maar ook dat onze ontwerpen naadloos in uw interieur passen. De wensen van de klant staan altijd centraal. Door onze ervaring kunnen we efficiënt en vakkundig werken. Dat resulteert in een tevreden klantenkring. Zoekt u dus een meubelmaker? In Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout of omgeving maken we graag kennis met u.

Maatwerk


Wij leveren altijd maatwerk. Dat betekent dat elk product uniek is. TJ Interieurs houdt wel van een uitdaging en wij gaan dus ook geen project uit de weg. Wij hebben al veel ingewikkelde vraagstukken kunnen oplossen. Heeft u schuine wanden in uw huis of een ongebruikte hoek? Wij bedenken een oplossing. Of zoekt u een ombouw voor uw open haard of een speciaal soort kasten om uw verzameling in uit te stallen? Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken en u direct te voorzien van een advies. Voor een vakkundige meubelmaker voor Tilburg en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.

Werkwijze

We maken allereerst een afspraak om over uw plannen te praten. Misschien heeft u zelf al een schets of alleen nog maar een idee in uw hoofd. Aan de hand van de gesprekken maken wij een ontwerp. Als iedereen tevreden is, gaan we aan de hand van de werktekening aan de slag. Ook bij dit proces wordt u betrokken. Het maken van een meubelstuk is vakwerk, daar komt veel ervaring bij kijken. Als het meubelstuk klaar is, komen we het bij u plaatsen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Wilt u meer informatie?

Op maat gemaakte meubels hoeven niet altijd heel duur te zijn zoals veel mensen denken. TJ Interieurs hanteert altijd scherpe prijzen en houdt rekening met uw budget. U krijgt ook altijd een helder kostenoverzicht zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Als u een meubelmaker in Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Udenhout of omgeving zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen.