Kasten op maat Roosendaal

Kasten op maat Roosendaal


U kent het probleem vast wel, het lijkt net of u altijd bergruimte te kort heeft. Laat dan kasten op maat maken. In Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen, Zundert en omgeving staat TJ Interieurs voor u klaar om de ideale kast te ontwerpen en te maken. In een woning blijven er vaak veel hoeken en wanden onbenut. Dat kan bijvoorbeeld de ruimte onder de trap zijn of onder een schuin dak op zolder. Daar kunt u nog veel spullen kwijt. TJ Interieurs kan voor elke ruimte een kast op maat maken. Altijd tot op de millimeter passend. Wij zijn een jong en creatief bedrijf, gespecialiseerd in kasten op maat. In Roosendaal moet u dus bij ons zijn. Wij zijn de aangewezen specialist.

Passende oplossing


TJ Interieurs meet, ontwerpt, levert en monteert een kast volgens uw wens voor iedere ruimte in huis. Dus ook onder de trap, langs een schuine wand of in een onmogelijke hoek. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en kunnen daardoor altijd met een passende oplossing komen. Ook als er leidingen of ander obstakels in de weg zitten. Door onze slimme oplossingen weten we altijd de ideale kast te maken. Wij zijn niet voor niets de specialist op het gebied van kasten op maat in Roosendaal en omgeving.

Samenwerken

Wij werken het liefst met de klant samen. Dat houdt in dat we met u brainstormen over de ideale indeling van de kast. Hoe hoog, breed en diep moet de kast worden? En welke look moet de kast krijgen? Wilt u open elementen in uw kast, of vakken met een klep of deur, een of meerdere lades? We kunnen alles maken volgens uw wens en dat is een groot voordeel. Een kast moet er niet alleen mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn. U moet dus wel rekening houden met genoeg bergruimte in uw kast. Ook hierbij geven we u graag deskundig advies.

Duidelijkheid

Bij TJ Interieurs houden we van duidelijke afspraken. U krijgt van ons dan ook altijd een overzichtelijke offerte en we houden altijd rekening met uw budget. Dat zorgt ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte en unieke kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ontwerp of plannen te praten. Voor kasten op maat in Roosendaal, Oudenbosch, Rucphen, Zundert en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.