Kledingkast op maat Eindhoven

Kledingkast op maat Eindhoven


Een kledingkast op maat kunt u in regio Eindhoven het beste laten maken door TJ Interieurs. Dit jonge en enthousiaste bedrijf is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van kasten op maat. Wij hebben ouderwets vakmanschap nog hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons staat uw wens centraal en samen met u ontwerpen en maken we uw droomkast. Inmiddels hebben we een uitgebreide en vaste klantenkring opgebouwd. Want wie wil er nu geen kledingkast op maat? In Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving helpt TJ Interieurs uw dromen uit te laten komen.

Schuine wanden


Sommige mensen willen gewoon iets unieks in huis dat helemaal voldoet aan hun wensen en smaak. Zij kiezen daarom voor een kledingkast op maat. Maar soms is een handgemaakte kledingkast het enige dat past in een woning. Als u een bijzonder huis heeft met veel aparte ruimtes, loopt u soms tegen praktische problemen aan. Ruimtes met schuine wanden en moeilijke hoeken zijn niet eenvoudig in te richten. Het geeft het huis wel karakter. Want hoe kunt u daar nu een mooie en grote kast plaatsen? Voor TJ Interieurs is dat geen enkel probleem. Wij maken een kledingkast op maat die tot op de millimeter past. In elke ruimte. Daarbij houden we rekening met de indeling zodat de ruimte zo goed mogelijk benut wordt.

Veel mogelijkheden

TJ Interieurs kan dus de ideale kast voor u maken. Want er is ontzettend veel mogelijk. Wilt u schuifdeuren? Veel legplanken of juist een grote ruimte om uw kleren op te hangen? Of misschien een spiegel in uw kast? Wij kunnen het voor u maken. Dat is het voordeel van een kast op maat. Wij kunnen rekening houden met al uw wensen. We maken voor u een kledingkast op maat in Eindhoven waar u nog veel plezier van zult hebben en waar u al uw kleding spulletjes in kwijt kunt.

Heldere afspraken

Als u een kledingkast op maat wilt in Eindhoven, dan komen we graag eerst bij u langs. We maken een afspraak op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. TJ Interieurs houdt van duidelijk. Wij doen alles in goed overleg zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Uw wensen staan altijd centraal en samen met u komen we tot een goed ontwerp. Ook ontvangt u van ons een helder kostenoverzicht.

Wilt u meer informatie over een handgemaakte kast?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.