Meubelmaker Best

Meubelmaker Best


Droomt u van een unieke kast of tafel? Neem dan eens contact op met een erkende meubelmaker. In Best moet u dan bij TJ Interieurs zijn. Wij maken meubels volledig naar wens van de kant. Wij kunnen diverse soorten meubels maken en ontwerpen zoals tafels, kasten, stoelen, bedden en keukens. Wenst u geen standaard meubel en wilt u iets unieks hebben? Neem dan contact op met TJ Interieurs. Wij hebben namelijk de juiste vaardigheden in huis om een meubel te ontwerpen, maken en monteren. Voor een creatieve en vakbekwame meubelmaker in Best, Oirschot, Boxtel, Sint-Oedenrode kunt u het beste voor TJ Interieurs kiezen. Wij laten uw dromen op interieurgebied uitkomen.

Ambacht


TJ Interieurs heeft veel kennis in huis van verschillende materialen. Wij werken met hout, mdf, fineer en nog andere materialen. Het vak van meubelmaker is een echt ambacht waarbij op de millimeter gewerkt wordt. Wij maken altijd meubels op maat voor de klant. Daarbij houden we met verschillende dingen rekening. Wat wilt u precies? En in welke ruimte moet het geplaatst worden? Een voordeel van het inschakelen van een meubelmaker is dat we ook meubels op moeilijke plaatsen kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een kast onder de trap of onder een schuine wand. Wij werken tot op de millimeter precies. Zoekt u een meubelmaker? In Best moet u bij TJ Interieurs zijn.

Creativiteit

TJ Interieurs is een jong en enthousiast bedrijf dat graag met creatieve oplossingen komt. Wij maken niet voor niets speciale meubels die niet zomaar overal te koop zijn. Dat kan van alles zijn. Een tafel in een afwijkend formaat, een speciale kast om uw verzameling in op te bergen of een ombouw voor uw open haard. Ook ontwerpen en maken we inloopkasten en keukens. U weet zeker dat u iets unieks in huis heeft. Inmiddels hebben we als erkende meubelmaker in Best en omgeving een enthousiaste klantenkring opgebouwd.

Werkwijze

Wij maken eerst bij u thuis een afspraak om te praten over uw wensen. Wij houden van duidelijkheid dus u krijgt van ons ook altijd een helder kostenoverzicht voordat we beginnen. Als dat helder is, maken we een werktekening van het meubel. Deze tekening bespreken we eerst met u en kan aangepast worden als dat nodig is. Als iedereen tevreden is, gaan we aan de hand van de werktekening aan de slag. Het maken van een meubelstuk is vakwerk, daar komt veel creativiteit en ervaring bij kijken. Als het meubelstuk klaar is, komen we het bij u monteren.

Wilt u meer informatie?

Als u een meubelmaker in de regio Best, Oirschot, Boxtel, Sint-Oedenrode zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen.