Kledingkast op maat Best

Kledingkast op maat Best


Droomt u ook van een kledingkast op maat in uw woning in Best of omgeving? En bent u op zoek naar een echte vakman die deze kast kan maken? Dan hoeft u niet verder te zoeken want TJ Interieurs is precies wat u nodig heeft. Dit jonge en enthousiaste bedrijf maakt een kast geheel volgens uw wensen en altijd op maat. Wij maken een kast voor u waar u veel plezier aan zult beleven. In deze kast kunt u niet alleen al uw kleding kwijt, hij past ook nog eens prima in uw interieur. Een schuine wand of een ongebruikte hoek? Ook dat is voor TJ Interieurs geen probleem. Voor een kledingkast op maat in Best, Oirschot, Boxtel, Sint-Oedenrode en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.

Diverse mogelijkheden


Op zoek naar de ideale kast? TJ Interieurs maakt hem voor u. Alles is mogelijk. Schuifdeuren, zwevende deuren, veel legplanken, extra brede lades, een groot hanggedeelte, u roept maar. Dat is het voordeel van een kast op maat. Uw wensen staan centraal. Heeft u een idee? Wij kijken samen met u of dat idee haalbaar is en hoe de kast het beste in de ruimte geplaatst kan worden. Wilt u de kast van muur tot muur? TJ Interieurs zorgt ervoor dat de kledingkast tot op de millimeter past. Wij zorgen ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt.

Materiaalgebruik

Een kast kan van verschillende materialen gemaakt worden. TJ heeft een ruime keuze. Denk daarbij aan verschillende soorten hout, mdf en plaatmaterialen. Uw kast wordt in elke gewenste kleur geverfd of gespoten. Wij werken samen met verschillende partners, bijvoorbeeld met een ervaren spuitbedrijf. Zo kunnen wij u al het werk uit handen nemen zodat u nergens naar hoeft om te kijken. En als laatste kunt u kiezen uit een groot assortiment grepen. Kies wat het beste bij uw interieur past.

Wij kunnen nog veel meer

Wij maken niet alleen uw kledingkast op maat  voor u in Best. TJ Interieurs kan nog veel meer voor u betekenen op het gebied van woninginrichting. Als ervaren interieurbouwer maken we ook handgemaakte keukens, tafels, inloopkasten en tv-meubels. Onze kenmerken zijn creativiteit, vakmanschap en maatwerk.

Wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een kledingkast op maat in Best, Oirschot, Boxtel, Sint-Oedenrode of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.