Kasten op maat

Kasten op maat


Voldoende opbergruimte is onmisbaar in huis. Het zorgt ervoor dat het er opgeruimd uit ziet en dat u alles weer terug kunt vinden. Soms lijkt het wel of u altijd kastruimte te kort komt. Denk er dan eens over na om kasten op maat te laten maken. Want een kast op maat heeft veel voordelen. Deze kast past namelijk in elke ruimte. En u krijgt natuurlijk een kast die ook nog eens perfect bij uw interieur past.  TJ Interieurs kan voor elke ruimte een kast op maat maken. En altijd op de millimeter passend.

Passende oplossing

TJ Interieurs meet, ontwerpt, levert en monteert een kast voor iedere ruimte in huis. Daarbij staan uw wensen altijd voorop. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en kunnen daardoor altijd met een passende oplossing komen. In een woning blijven er vaak veel hoeken en wanden onbenut. Denk bijvoorbeeld aan een loze ruimte onder de trap of een schuin dak of een lege wand in uw berging. Maar ook als er leidingen of ander obstakels in de weg zitten kunnen we u helpen. Door onze slimme oplossingen weten we altijd de ideale kast te maken.

Verschillende soorten kasten


TJ Interieurs kan verschillende soorten kasten maken. Bent u op zoek naar veel ruimte om uw kleding op te bergen en heeft een kamer over? Kies dan voor een op maat gemaakte inloopkast. Wie droomt hier nu niet van? Of als u juist ruimte wilt besparen door openslaande deuren weg te laten, kunt u beter kiezen voor een schuifdeurkast. Maar we maken ook garderobekasten, buffetkasten of een kast speciaal voor schoenen. Uw wensen staan altijd voorop bij het ontwerpen van de ideale kast.

Duidelijkheid

Bij TJ Interieurs krijgt u vooraf altijd een overzichtelijke offerte en we houden natuurlijk rekening met uw budget. Dat zorgt ervoor dat er geen onverwachte verrassingen ontstaan. Klanttevredenheid vinden we dan ook erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Over ons

TJ Interieurs is een jong en creatief bedrijf dat interieurs naar wens bouwt. Of u nu een keuken, badkamermeubel of tafel zoekt, wij kunnen het voor u maken. De kenmerken van ons bedrijf zijn enthousiasme, vakmanschap en maatwerk. Dit ziet u dan ook terug in de ontwerpen die we maken en in de perfecte afwerking van onze kasten We hebben daarom al een tevreden klantenkring weten op te bouwen. Wilt u meer weten over ons bedrijf en wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om eens over uw plannen te praten. Voor kasten op maat moet u bij TJ Interieurs zijn.

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om eens over uw ideeën of plannen te praten. Voor een keuken op maat in Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Drunen of omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn. Wij helpen u graag om uw dromen uit te laten komen.