Meubelmaker Den Bosch

Meubelmaker Den Bosch


Zoekt u al tijden een vakkundige meubelmaker voor Den Bosch en omgeving? Zoek dan niet verder maar maak kennis met TJ Interieurs. Wij zijn een jong bedrijf dat graag uw meubels op maat maakt. Van kledingkasten tot keukens en tv-meubels, bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar service, maatwerk en kwaliteit. Dat houdt in dat we tot op de millimeter nauwkeurig werken maar ook dat onze ontwerpen in de sfeer van uw interieur passen. Wij luisteren altijd naar de wensen van de klant en maken een ontwerp geheel volgens wens. Door onze ervaring kunnen we efficiënt en vakkundig werken. Dat resulteert in een enthousiaste klantenkring. Zoekt u een deskundige meubelmaker? In Den Bosch, Vught, Oss, Veghel en omgeving staan wij voor u klaar.

Precisiewerk


Wij leveren altijd precisiewerk. Dat betekent dat elk product origineel is. Onze meubelmakers houden daarnaast wel van een uitdaging. Dus heeft u een interieurprobleem? Wij helpen u graag. Wij hebben al veel ingewikkelde vraagstukken kunnen oplossen. Bijvoorbeeld een kast onder een trap of een op maat gemaakte inloopkast onder schuine wanden. Wij bedenken altijd de juiste oplossing. Of zoekt u een ombouw voor uw open haard of een speciaal soort kasten om uw verzameling in uit te stallen? Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken en u te voorzien van deskundig advies. Voor een creatieve meubelmaker in Den Bosch en omgeving moet u bij TJ Interieurs zijn.

Werkwijze

We maken allereerst een afspraak om over uw plannen te praten. Wij komen dan bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Misschien heeft u zelf al een schets op papier of alleen nog maar een idee. Aan de hand van deze ideeën maken wij een ontwerp. Als iedereen tevreden is, gaan we aan de slag. Ook bij dit proces wordt u betrokken. Het maken van een meubelstuk is vakwerk, daar komt veel ervaring bij kijken. Na afloop komen we het meubelstuk bij u plaatsen. En wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Wilt u meer informatie?

U denkt nu vast dat op maat gemaakte meubels wel erg duur moeten zijn. Maar dat is niet altijd zo. TJ Interieurs hanteert altijd scherpe prijzen en houdt rekening met uw budget. U krijgt ook altijd een duidelijk kostenoverzicht zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Als u een meubelmaker in Den Bosch, Vught, Oss, Veghel of omgeving zoekt, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van meubels op maat en helpen u zo uw dromen uit te laten komen.